راستش پر از بغضم ... من نهمین ماهه که اقدام کردم اما بازم امروز ظهر دل درد پریود چند ساعتی اومد سراغمو و یک ذره ترشح قهوه ای کمرنگ داشتم و قطع شد. اما اکثرا همین شکلی ام و بعدش پریود میشم. مطمعنم که باز پریود میشم. نی نی داشتن برام رویا شده ... چند وقته کلا یه غمی رو دلمه ... نمیدونم چیکار کنم.
من برای بارداری اول یک بار اقدام کردم و باردار شدم الان پسرم ۵سالشه ،ولی یه ماه اقدام داشتیم واسه دو ...
با یک ماه جاه زدی؟؟
زن بودن خیلی قشنگه!چیزیه که یه شجاعت تموم نشدنی میخواد!یه جنگ که پایان نداره.خیلی باید بجنگی تا بتونی بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه بوجود نیومد،اون روز یه قدرت با شکوه متولد شد که بهش نا فرمانی میگند.
اره بابا اصلا رو نده مشکوک میزنه منم شوهرم مشکل اسپرم داره ای یو ای کردم نشد الان تو سیکل میکرو هستی ...
بهش روند ازمایش رو میگم بدش میاد خجالت میکشه نمیدونم والاا ، شاید به طور جدی بهش استرس وارد نشده ... ایشالله به زودی نی نی دار شی عزیزم. چند سالتونه ؟ چند وقته بچه میخواید؟
ان شاالله عزیزم.نگران نباش استرس بدترین چیزه.حتما برات دعا میکنم
از وقتی اومدی تو دل مامان زندگیشو رنگی رنگی کردی...ان شاالله که به سلامت به بغلم برسی.هیچکاری مهمتر از دوس داشتن تو 😍ندارم.ان شاالله هرکس که منتظره بزودیه زود دامنش سبز بشه🙏🙏