2777
2789
عنوان

بچه ها سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 45 پست
گلم من بودم مشکلی نداشتم . شوهرم ازمایش اسپرم نمیاد میگه اصلا بچه نمیخوام اگه بخوای این حرفارو بزنی& ...

وووووااااا چرا ؟ تو این دوره زمونه این حرفا واقعا جای تاسف داره بگو دکتر نوشته 

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من برای بارداری اول یک بار اقدام کردم و باردار شدم الان پسرم ۵سالشه ،ولی یه ماه اقدام داشتیم واسه دو ...

با یک ماه جاه زدی؟؟

زن بودن خیلی قشنگه!چیزیه که یه شجاعت تموم نشدنی میخواد!یه جنگ که پایان نداره.خیلی باید بجنگی تا بتونی بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه بوجود نیومد،اون روز یه قدرت با شکوه متولد شد که بهش نا فرمانی میگند.
نمیدونم والا. گفتم حالا یکسال بشه اگه نشد وارد مرحله زور میشم

اره بابا اصلا رو نده مشکوک میزنه منم شوهرم مشکل اسپرم داره ای یو ای کردم نشد الان تو سیکل میکرو هستیم

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا
اره بابا اصلا رو نده مشکوک میزنه منم شوهرم مشکل اسپرم داره ای یو ای کردم نشد الان تو سیکل میکرو هستی ...

بهش روند ازمایش رو میگم بدش میاد خجالت میکشه نمیدونم والاا ، شاید به طور جدی بهش استرس وارد نشده ... ایشالله به زودی نی نی دار شی عزیزم. چند سالتونه ؟ چند وقته بچه میخواید؟

ان شاالله عزیزم.نگران نباش استرس بدترین چیزه.حتما برات دعا میکنم

از وقتی اومدی تو دل مامان زندگیشو رنگی رنگی کردی...ان شاالله که به سلامت به بغلم برسی.هیچکاری مهمتر از دوس داشتن تو 😍ندارم.ان شاالله هرکس که منتظره بزودیه زود دامنش سبز بشه🙏🙏

میگن اگه حضرت ابولفضل (ع)رو بجان مادرش قسمش بدین،حاجت دلتون روا میشه،

منم از ته دلم برا همه شماهایی ک منتظرین حضرت ابولفضل(ع)رو ب جان مادرش قسم میدم ک هرچ زودتر همتون خیلی زودمامان بشین.

آمــیـــن،اللهم صل علی محمدوعلی محمدوعجل فرجهم.