2777
2789
عنوان

مردباردار

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا شدین؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اون ظاهر شمارو کمتر خودش میدید؟؟؟

نه . منو مقایسه میکرد با تموم زنایی که در طی روز و روزهای قبل و سالهای قبل دیده بود. 

میدید بعضی مردهای کمتر از خودش زنای بهتری دارن.

من درحد خودم خوبم ولی وقتی با تعداد زیادی  آدم مقایسه میشدم قطعا ردیف آخر بودم

الان بارداری این وسط چی بود؟؟؟

منظورش از بارداری حاملگی و بچه داشتن تو شکم نیست 

بارداری ذهن ، ذهنی که پر از زن های مختلفه که باعث میشه پارتنرشو باهاشون مقایسه کنه و احساس کمبود کنه 

بله عزیزم خداروشکر میکنم الان

به سلامتی

من منظورتونو فهمیدم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
منظورش از بارداری حاملگی و بچه داشتن تو شکم نیست بارداری ذهن ، ذهنی که پر از زن های مختلفه که باعث م ...

بخدا عنوانو دیدم خشکم زد 😂😑

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
در کل هرکسی منظورمو نمیفهمه و ممکنه سخت باشه ولی واقعا همینطوره آدمی که سیرمونی نداره نگاهش و مقایسش ...

کاش آدم ها خودشون رو بشناسن سراغ کسی برن که مثل خودشون باشه از میخپای با چند نفر باشی با کسی نباش که فقط میخواد با ی نفر باشه حالا از لحاظ ذهنی هم منظورمه 

نه . منو مقایسه میکرد با تموم زنایی که در طی روز و روزهای قبل و سالهای قبل دیده بود. میدید بعضی مرده ...

پ مریض بود بیچاره ولش بهش فک نکن همیشه دست بالا دست زیاده مگه میشه مقایسه زندگیو از ادم میگیره

کاش آدم ها خودشون رو بشناسن سراغ کسی برن که مثل خودشون باشه از میخپای با چند نفر باشی با کسی نباش که ...

دقیقا تا ۳۸ سالگی مجرده و منو دید فقط میخواست بچخه داشته باشه هی میگفت  باید تا ۴۰ سالگی بچه داشته باشه و الا مادرپدرش ممکنه فوت   کنن و نوه شونو نبینن🙃