2777
2789
عنوان

بچه هاااا ی لحظ بیایددد حالم بده

112 بازدید | 4 پست

بچم 8 ماهشه 

مادرشوهرم نه تودوران حاملگیم نه تو دوران زایمان کمکم نبود..بچم ک شبا گریه میکرد  یه شب اومد پیشم وایستاد گف من نمیتونم شبا بیدار بمونم حتمن باید شب رو بخوابم...بنده خدا مامانم میومد وایمیستاد فقد.... کوچیک ترین کاری برام نکرد باهم زندگی میکنیم دوران حاملگیم تو حیاطشونو میشست نمیکرد یه دوتا پلع از ماروهم یک اب بگیره بگه عروسم حاملس گناه داره نمیتونه خودش تمیز کنه... یا باغ دارن انواع میوه های تابستونی دارن نکرد با خودش بگه عروسم حاملس چهارتا میوه براش ببرم.. نیاورد حتی یک دونه... رفته بودیم باغشون چشممم افتاد ب گلابی ها گفتم حتمن برام میارن چون هنوز موقع جم اوری نبود... اما نیاورد 😏😏 منم چون حاملع بودم بدجوری هوس کردع بودم... یا کله پاچه درست کرده بود بوش تا بالا اومده بود اما نکرد دعوت کنه بگع عروسم حاملس شاید دلش بخواد... منم ب شدت تو دوران حاملگیم آبگوشت وکله پاچه دوست داشتم..... حالاااا اینا گوشه ای از کاراش بود........ الان مشکل من اینه دلم نمیخواد برم خونشون بچمو برمیداره همش یا میگ مواظب بچع نیسی سرماخورده یا الکی میگ واییییی چقد داغه تب دارع... یا چیزای سرد خوردی بچم سردیش کرده بااینکه بچم سالمه..... متنفرم ازش... یه جوری حرف میزنه انگار من دلسوز بچم نیسم.... یا همش بچم بچم میکنه میم مالکیت میزنع پس وند اسم بچه ی من متنغرم ازش متنفر😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 شمابودین چیکارمیکردینننن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان