2777
2789

بچه ها من ۳ سال قبل واژینیسموس داشتم با دیلاتور تمرین میکردم و تونستم با همسرم رابطه برقرار کنم فک میکردم درمان شدم اما یه هفته پیش برای اولین بار رفتم پیش دکتر زنان برای اقدام به بارداری برای معاینه اجازه ندادم اسپوکولوم کامل بره داخل گفت ترس داری و گفت رابطه ت هم با همسرت انگاری ناقص بوده و واژنت مثل اونایی که رابطه داشتن نیست برای همین من پیش یه دکتر دیگه نوبت آر اف واژینال گرفتم برای درمان واژینیسموس کسی تجربه شو داره؟دستگاه پروبش چقدره؟درد نداره؟کلا چجوری انجام میشه توروخدا اگر توصیه ای راهنمایی دارید بگید من قصد بارداری دارم باید حتما واژینیسموس من درمان بشه وگرنه یه معاینه ساده هم‌می‌ترسم لطفا بگید مراحلش چیه چجوریه؟من میخوام برم پیش زهرا صابری اصفهان تو اینترنت تعریفش شنیدم کسی میشناسه؟توروخدا توروخدا بگید درد داره؟ترس داره یا نه و چجوری انجام میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واژینیسموس که نه ، ولی همش موقع رابطه درد داشتم و دارم. رفتم برا آر اف بهتر که نشدم

توروخدا بگو قطر پروب چقدره؟صدای دستگاه چجوریه که میگی میپری بالا؟بنظرت من که نتونستم‌معاینه بشم میتونم آر اف واژینال انجام بدم؟

برای شما هیچ تاثیری نداشت؟چند جلسه رفتی

توروخدا همشو جواب بده

ببین عزیزم ، قطرش که زیاد نیس، منم موقع معاینه دردم میاد، اما باید خودتونو درمان کنین،یهویی یه چیزی داخلت شروع کنه به ررررررررررررر همون اول که شروع میشه منکه ترسیدم پریدم از جام  فعلا دو جلسه رفتم اندازه ده درصد تاثیر داشته برام . شماهم برو تحقیق کردم انگار نوع دستگاه ها باهم فرق داره.دستگاه خوبشو باید بری . 

اسپوکلوم رو وارد میکنن بزور فشار میدن و بازش میکنن از هم داخل واژن رو ببینن، دردمون میاد، اما این دستگاه مث اپلیکاتور که اروم میبری داخل فقط فک کن مثلا سه تا اپلیکاتور بزارن کنار هم و آروم ببرن داخل و روشنش میکنن امواجش صدای رررررر میده برخورد میکنه بهت 

سلام عزیزم برای درمان میخواستی بری اصفهان الان میخواستم بدونم درمان شدی؟ چه کردی؟ من هم واژینیسموسم و خیلی با دیلاتور راحت نیستم و وقت نمیذارم و پشت گوش میندازم