2777
2789
عنوان

کسایی که کنکور تجربی دارن بیاین

113 بازدید | 16 پست

من سال دوازدهمم و خب مدرسه میرم مدرسمم عادیه .. سال دهم یازدهم تستی کار نکردم و بقولی اصلا آمادگی کنکور رو ندارم بنظرتون از کجا شروع کنم 💔چطوری برنامه ریزی کنم پول مشاور هم ندارم

درخواست دوستیمو ثبدل کن

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم توش موندم اصلا آدم گیج میشه تاثیر یازدهمم هست نهایی هم امسال دیگه دست سازمان سنجش هس 

گل بود و به سبزه نیز آراسته شد😑😂

تازه گفته رشته هایی بیشتر طرفدار داره مث تجربی سوالا یکم ب قول خودشون سطح بالاتری میدن

یکم اونا برا ما از خود کنکورم سخت تره

وای منم توش موندم اصلا آدم گیج میشه تاثیر یازدهمم هست نهایی هم امسال دیگه دست سازمان سنجش هس گل بود ...

الان یازدهم قطعی شد واقعا؟؟مگ نگفتن خبر قطعی رو بیست آبان میگن

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

هدفت چیه؟

یه رشته خوب که آینده دار باشه خودم ته دلم پزشکیه ولی بخاطر شرایط خونوادم که حمایتم نمیکنن مجبورم برم یه رشته صرفا جهت اینکه رفته باشم دانشگاه:)

اره قطعیه خودشون گفتن حتی اگه بخوایم یازدهم رو حذف کنیم واسه ۴۰۵حذف میکنیم

ای نگووو🥺🥺🥺

خب گفتن خبر قطعی رو بیست آبان میدن

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

اول اینکه تمرکزت رو بزار رو درس خوندن خودت تا امتحانات مستمر مدرسه ، بعد اینکه چند تا کتاب تست بگیر مطابق با سطحت و هر روز تخصصی ها رو بخون مخصوصا زیست (خودت میدونی دیگه) و یه چیزی هم بگم بهت بیشتر سعی کن تست بزنی تا خوندن (من واقعا پشیمونم این کارو نکردم سال قبل)

‌ سعی کن زودتر تخصصیای دهم و یازدهم رو تموم کنی تمرکزت بزاری رو دوازدهم چون قبلا نخوندیش‌ بعد برای مرور دهم و یازدهم لابه لای خوندن دوازدهم تست کار کنی

برنامه هم میچینی‌ با برنامه امتحانای‌ مدرسه تطابق داشته باشه که چه بهتر اگه هم نداره امتحانای مدرسه رو رها کن چون نمره مستمر خیلی تاثیر تو کنکور نداره

خلاصه که تست و سوال بیشتر حل کن ، هر روز بخون، استراحت بی استراحت (چون زود هم شروع نکردی پایه هم نخوندی)

شرمنده من الان عضو شدم جواب شما رو بدم چون خودم سال قبل همچین مشکلی داشتم