2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا آدم پیر میشه

من ک اونقد گریه کردم چشام میسوزه فعلا دارم منت کشی میکنم توپیام چون سرکاره،میگم کلی دوست دشمن داریم خوب نیس این قهرکردنت قبول اشتباه ازمن بوداما توام کوتا بیا تموم شه بره

جان جدت لایکم نکن بدممم میاد😬😤عوضش هرچقدمیخای ریپلای کن.ریپ دووووس🙂🥰😍🫢
من ک اونقد گریه کردم چشام میسوزه فعلا دارم منت کشی میکنم توپیام چون سرکاره،میگم کلی دوست دشمن داریم ...

این رفتار شما دلیرترش میکنه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اره ولی میدونی وقتی قهره یا سرنگینه اصلاااا تحملشووووو ندارم ن خابیدم این دوروزو ن چیزی تونسم بخورمممم اونقد کسلممممممم.

ولی من بااون فرق دارم وقتی من ازش ناراحت میشم قهرمیکنم چن ساعتی ،اونم ناراحت میشه ک چرا قهرم همش ازدلم درمیاره اما من دلیرترنمیشم دلم زود ب رحم میاد اشتی میکنم.....

اره ولی میدونی وقتی قهره یا سرنگینه اصلاااا تحملشووووو ندارم ن خابیدم این دوروزو ن چیزی تونسم بخورمم ...

شما با این‌رفتارت میخای اونو درست کنیدیا خودتو نابود کنی ؟ 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

شما با این‌رفتارت میخای اونو درست کنیدیا خودتو نابود کنی ؟

ظاهرا خودم نابود شدم...پیرشدم این دوروز....بخاطر ی اشتباهم کلی تاوان دادم......

ظاهرا خودم نابود شدم...پیرشدم این دوروز....بخاطر ی اشتباهم کلی تاوان دادم......

چه اشتباهی ؟

دو هفته نیست قشنگ به نبود من عادت داره

یه قاعده کلی هست که مرد به زن بیشتر نیاز داره تا زن به مرد . این نیاز باعث میشه هرگز به نبود شما عادت نکنه . 

یه قاعده کلی هست که مرد به زن بیشتر نیاز داره تا زن به مرد . این نیاز باعث میشه هرگز به نبود شما عاد ...

وقتی دو هفته یه شهر دیگه ۱۰۰۰ کیلومتر اونورتر هیچ کس نمیشناسه کار میکنه میتونه هر کاری دلش میخواد در نبود من بکنه 

طرف شوهرش زیر سرشه هزارتا زیرآبی میره من که فاتحه ام خوندس