2777
2789
عنوان

یه خواب خیلی بددیدم

60 بازدید | 8 پست

دیدم همسرم بایکی از اشناهای خیلی نزدیک (محرم) بهم خیانت داره میکنه🥺

قیافه ها توخواب فرق داشتن ولی خوب میدونستم کین 🥺ازصبح خیلی حالم بده خیلی خیلی من اصلا ب هیچی فکر نمیکنم چ برسه ب خیانت که بخام خابشو ببینم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوباره بخواب تا ببینی شوهرت همه اونارو کتک زده 😄

🤣🤣🤣ولی خابش خیلی بدبود بخدا خیلی خیلی بد

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
نگرانی از ترک واهمه‌ مشکلات زناشویی

🥺🥺منو شوهرم عاشق همیم 

اما خیلی مشکل مالی داریم تحت فشاریم ازسمت خانوادم دیروزم خیلی عصاب خوردی داشتیم حالم خیلی بدشد داشتم میمردم ☹️

نمیدونم از استرس اون این خابو دیدم یاچی

🥺🥺منو شوهرم عاشق همیم اما خیلی مشکل مالی داریم تحت فشاریم ازسمت خانوادم دیروزم خیلی عصاب خوردی داش ...

دقیقا

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
🤣🤣🤣ولی خابش خیلی بدبود بخدا خیلی خیلی بد

تجربه چنین خوابی دارم به شوهرم گفتم گفت من الآن چه گناهی کردم که تو خواب دیدی . 😄

ولی خوابه دیگه . و واقعا خداروشکر تو خواب بوده . خوابش اینقدر وحشتناکه دیگه ببین واقعیتش چیه .

تجربه چنین خوابی دارم به شوهرم گفتم گفت من الآن چه گناهی کردم که تو خواب دیدی . 😄ولی خوابه دیگه . و ...

همون خیلی بد بود 🥺🥺