monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5869 عنوان یه خواب خیلی بددیدم 60 بازدید | 8 پست دیدم همسرم بایکی از اشناهای خیلی نزدیک (محرم) بهم خیانت داره میکنه🥺قیافه ها توخواب فرق داشتن ولی خوب میدونستم کین 🥺ازصبح خیلی حالم بده خیلی خیلی من اصلا ب هیچی فکر نمیکنم چ برسه ب خیانت که بخام خابشو ببینم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️ 1403/08/12 | 12:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
justgod1403 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 3748 نگرانی از ترک واهمه مشکلات زناشویی زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5869 دوباره بخواب تا ببینی شوهرت همه اونارو کتک زده 😄 🤣🤣🤣ولی خابش خیلی بدبود بخدا خیلی خیلی بد اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5869 نگرانی از ترک واهمه مشکلات زناشویی 🥺🥺منو شوهرم عاشق همیم اما خیلی مشکل مالی داریم تحت فشاریم ازسمت خانوادم دیروزم خیلی عصاب خوردی داشتیم حالم خیلی بدشد داشتم میمردم ☹️نمیدونم از استرس اون این خابو دیدم یاچی اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
justgod1403 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 3748 🥺🥺منو شوهرم عاشق همیم اما خیلی مشکل مالی داریم تحت فشاریم ازسمت خانوادم دیروزم خیلی عصاب خوردی داش ... دقیقا زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
فلیکا عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 22460 🤣🤣🤣ولی خابش خیلی بدبود بخدا خیلی خیلی بد تجربه چنین خوابی دارم به شوهرم گفتم گفت من الآن چه گناهی کردم که تو خواب دیدی . 😄ولی خوابه دیگه . و واقعا خداروشکر تو خواب بوده . خوابش اینقدر وحشتناکه دیگه ببین واقعیتش چیه .
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5869 دقیقا 🥺ممنونم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5869 تجربه چنین خوابی دارم به شوهرم گفتم گفت من الآن چه گناهی کردم که تو خواب دیدی . 😄ولی خوابه دیگه . و ... همون خیلی بد بود 🥺🥺 اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️