2821
2789
عنوان

عاشق شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 26 پست
به نظرم عشق بدون جرات و تلاش به هیچ دردی نمیخورهایشون دختر هم نیست که بگیم نمیتونه جلو بیاددر نتیجه ...

شما هم مثل من با پیشنهاد دختر به پسر مخالفی؟

حس میکنم بدتر اون آدمه پررو میشه

خجالتی که هست ولی خب منم نخ غیرمستقیم دادمدیگع نمیتونم من برم جلو . و دارم خل میشم . هم خیلی دوسش دا ...

ای باابا بد شد که...

از یه دوست مشترک نمیتونی بخوای بره بش بگه که بلاخره تکلیف چیه..البته از طرف خودش بگه

🌱....Make the impossible,possible،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما هم مثل من با پیشنهاد دختر به پسر مخالفی؟حس میکنم بدتر اون آدمه پررو میشه

بله من کاملا مخالفم

اروپا که نیست اینجا کمتر پسری هست که پیشنهاد بهش بدن و خودشو گم نکنه

حتی اکثرا اگر یکمم تحویلشون بگیری خودشونو گم میکنن

این جهان که نشد؛قرار ما جهان بعدی کنار حفره های ماه عزیز دلم.....

ببین اصلا به نگاه نیست این غیرمستقیم و اینا هم بدرد نمی‌خوره اگر هم فک نمیکنی بعدا برات حسرت میشه ول ...

چرا برام حسرت مییییشه 😭😭😭

خیلی سعی کردم فراموشش کنم ولی هرصبح که میبینمش، قلبم زیرورو میشه

شما میگی چیکار کنم؟

چرا برام حسرت مییییشه 😭😭😭خیلی سعی کردم فراموشش کنم ولی هرصبح که میبینمش، قلبم زیرورو میشهشما میگی ...

برو بهش بگو 

یه دستی طور 

مثلا باهاش حرف بزن ، بعد حرف رابطه و زندگی و اینا رو بکش وسط 

دوستت داشته باشه خودش میگیره بهت پیشنهاد میده 

نداشته باشه هم که دیگه بیخیال 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌ زیر ۲۲ سال به هیچ وجه تو تاپیک های من شرکت نکنه و منو ریپلای نکنه من تو گوشیم بازی ندارم خاله 😉

بله من کاملا مخالفماروپا که نیست اینجا کمتر پسری هست که پیشنهاد بهش بدن و خودشو گم نکنهحتی اکثرا اگر ...

کاملا موافق. 

همین دیگه من نمیدونم چیکار کنم 

غیرمستقیم خواستم بهش بگم و فک کنم یه چیزایی فهمیده 

ولی کلا خیلی خجالتی و سربه زیره 

من تنها کاری که از دستم برمیومد همون کارای غیرمستقیم بود 

ولی چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینه که این آدم همییییشه منو نگاه میکرد، حتی با پسرا هم درمورد من حرف میزد و من فکر میکردم و حتی شاید هنوزم فکر میکنم این احساس دوطرفه است 

ولی خب هیچکاری نکرد برای به دست اوردنم

کاملا موافق. همین دیگه من نمیدونم چیکار کنم غیرمستقیم خواستم بهش بگم و فک کنم یه چیزایی فهمیده ولی ک ...

ببین بهت میدونی از کجا میگم این نگاه کردن فایده نداره 

از اونجایی که طرف آشغال من میومد دم در کلاسای درسی من میگشت تو کلاس منو پیدا کن 

ولی الان نگاه هیچی به هیچی هنوز بعد از اینهمه مدت حالم بده 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌ زیر ۲۲ سال به هیچ وجه تو تاپیک های من شرکت نکنه و منو ریپلای نکنه من تو گوشیم بازی ندارم خاله 😉

برو بهش بگو یه دستی طور مثلا باهاش حرف بزن ، بعد حرف رابطه و زندگی و اینا رو بکش وسط دوستت داشته باش ...

اخه هم دانشگاهیم

و تنها ارتباطمون همون جزوه و یه چندبار سوال و ببخشید خودکار دارین 😂 و اینا بوده 

مسائل زندگی و رابطه رو نمیشه پیش کشید 

البته شما درست میگین. اینا هم ایده های خوبین ولی جو دانشگاه ما خیلی بده 😢

اخه این با دوستاشم درمورد من حرف زده.

اون با خود منم حرف میزد 😂 

ببین کلا موجودات بدرد نخورین 

دیگه نمیدونم چیکار کنم. 

بعد این وسط یه مدت طولانی یه پسره به این و دوستاش گفته بوده که با من نامزده که این نیاد جلو

بعد الانم که فهمیده ایتطوری نبوده و اون پسره خواسته بین ما فاصله بندازه بازم هیچ غلطی نمیکنه 

جربزه در حد بز. واقعا ناراحتم