2777
2789
عنوان

عاشق شدین

278 بازدید | 26 پست

اگه یه نفرو دوست داشته باشین، و بدونین که اونم ازتون خوشش اومده ( مثلا از دوستای طرف یه چیزایی شنیده باشین ) و اینکه خود اون آدم خیلی بهتون نگاه کنه و توجه نشون بده، 

و دوساااااله این ماجراها شرو شده 

ولی خود اون آدم اقدامی نکرده 

منتظرش میمونین که یه روزی یه کاری کنه یا اینکه دیگه بیخیالش میشید؟

من هنوزم وقتی میبینمش دلم میلرزه ولی خب اون نمیاد جلو

شاید منتظره یه جوری بهش حالی کنی توم دوسش داری

OFF خوبی بدی دیدن حلال کنید؛این کاربری برا همیشه بسته میشه.خدانگهدار.هیچ وقت نمیبخشمت سعید دیدار من تو باشه به قیامت فقط امیدوارم اون موقع خود خدا همه چیز نشونت میده شرمنده حرفات کارات نشی .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی بد 

بنظرم یا برو بهش بگو خودت مستقیم 

یا کاملا رهاش کن 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

عاشقی چه جوریه

افتضاح 🗿

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

خیلی بد بنظرم یا برو بهش بگو خودت مستقیم یا کاملا رهاش کن

من غیرمستقیم یه کارایی کردم 

یه سری جزوه گرفتم 

سوال پرسیدم ازش 

هی نگاهش کردم 

اونم خیلی نگاه میکرد

ولی بعد همه اینکارا، اون اتفاق خاصه نیوفتاد

بعد اون پسره 

باید بیاد جلو 

من برم بگم خوشم اومده ازت یجوریه. جو دانشگاه ماعم بده. این بگه نه یا بگه اره، تو کل دانشگاه میپیچه که ارهههه دختره رفته به پسره پیشنهاد داده

به نظرم عشق بدون جرات و تلاش به هیچ دردی نمیخوره

ایشون دختر هم نیست که بگیم نمیتونه جلو بیاد

در نتیجه آدم عاقل وقت رو باهاش تلف نخواهد کرد

این جهان که نشد؛قرار ما جهان بعدی کنار حفره های ماه عزیز دلم.....

بلهشاید خجالت میکشه:/ یا منتظر یه حرکتی از توئه

خجالتی که هست 

ولی خب منم نخ غیرمستقیم دادم

دیگع نمیتونم من برم جلو . و دارم خل میشم . هم خیلی دوسش دارم هم نمیتونم کاری برای احساسم انجام بدم

من غیرمستقیم یه کارایی کردم یه سری جزوه گرفتم سوال پرسیدم ازش هی نگاهش کردم اونم خیلی نگاه میکردولی ...

ببین اصلا به نگاه نیست 

این غیرمستقیم و اینا هم بدرد نمی‌خوره 

اگر هم فک نمیکنی بعدا برات حسرت میشه ولش کن واقعا