2777
2789
عنوان

پانیک (حمله عصبی )

366 بازدید | 37 پست

دارم روانی میشم هرشب دارم پانیک میشم  درد شدید قفسه سینه لرزش بدن فکم قفل میکنه نفس کشیدن یادم میره رگای گردنم درد میگیره  دارو هم میخورم خیلی تاثیری نداره فقط وقتی به خودم اسیب میزنم اروم میشم الان که این تایپیکو میزنم دو طرف صورتم زخمیه بخاطر چنگایی که به صورتم زدم دستام همش جای خودزنیه البته برا قبلا 

میشه یکی کمکم کنه ذهنم یکم اروم شه 

منم همین الان داشتم خواب میرفتم با ترس شدید و تنگی نفس شدید پاشدم 

الان چند ساله درگیرشم ولی اخیرا خیلیییی شدید تر شده بعضی وقتا انقدر این حالت میاد سراغم میشینم گریه میکنم و کلا دیگه میترسم بخواب باز اونجوری بشم

الانم خیلی خوابم میاد و میترسم💔🥲😞

عزیزم بنظرم بهترین درمان و راه برای شما بستری شدنه.مقاومت نکن مطمئن باش حالت بهترمیشه

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همین الان داشتم خواب میرفتم با ترس شدید و تنگی نفس شدید پاشدم الان چند ساله درگیرشم ولی اخیرا خی ...

واقعا نمیدونم چی بگم بهت اروم شی اینطوری نشی اگه متونستم حلش میکردم ولی خب میتونی بخاطرش بری روانپزشک بهت دارو بده من درسته هرشب تجربه اش میکنم ولی شدتش با دارو ها کمتر میشه 

اسی ۲ سال درگیرش بودم

قرص میخوری؟

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

اولا اینکه ب دکتر بروو دوم اینکه ار شب یا عصری یه لیوان دمنوش اسطوخدوس بخور خیلی تاثیر داره دیدی ک د ...

الان ۲ ساله تحت درمان پزشکم و دارو میخورم مشکلای زیادی دارم غیر پانیک شخصیت مرزی بیش فعالی...

اتفاقا منم حدود یه هفته پیش دچار حمله پانیک شدم

پاییز اینطوری میشم

میدونم اون لحظه حس وحشت به آدم دشت میده روش های خود آرام سازی و پرت کردن حواس تاثیری نداره

اما یکی اینکه از تکنیک تنفس استفاده کن ۴ثانیه نفس بکش ۴ثانیه نگه دار ۴ثانیه از طریق دهنت بده بسرون تا جایی ک ریه هات خالی شه بعد دوباره ۴ ثانیه نگه دار و تکرار کن

سعی کن تو هوای باز قرار بگیری

آب خنک بخور زیاد

از تکنیک سفت کردن عضلات استفاده کن

وقتی حمله پانیک برطرف شد مدیتیشن کن

قرص هم میتونه خیلی کمکت کنه

من پرانول خوردم بهتر شدم

شدت حمله من انقدر بالا بود ک جدا از تنفس بی اختیار شروع کردم گریه کردن

بی اختیار حالت تهوع گرفتم و بی اختیار بالا آوردم

تا دو روز هم اضطراب داشتم حتی یه لقمه غذا نتونستم بخورم