2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

402 بازدید | 60 پست

بچه ها بیایید از فردا یعنی ۱۲ ابان ماه باهم رژیم شروع کنیم و هر روز اخر روز بیاییم به هم دیگه بگیم روزمون چطور بود و چیکارکردیم و چی خوردیم یا چه فعالیتی کردیم که از هم دیگه انگیزه بگیریم و انرژی بگیریم 

کی همراه میشه؟🏃‍♀️

خب من بگم وزنم امروز ۱۱ ابان ماه ۱۴۰۳ (۹۷)کیلو  وزن هدفم (۶۵)

شما هم بگین👯‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجور رژیمی

من که عزیزم رژیم خاصی مد نظرم نیست و البته بنظرم نمیخواد سخت بگیریم من خودم با کم خوری شروع میکنم خوراکمو کم میکنم و سعی میکنم وقتایی هم که محیا باشه سبزیجاتو تو غذام بیشتر کنم و ابپز شده بخورم اگرم عذای معمولی توی سفره باشه مثلا اگر یک بشقاب برنج میخوردم الان پنج قاشق بخورم شاممو تا حداقل ساعت هفت خورده باشم و پرخوری اضافه نکنم هله هوله مخصوصا نخورم اصلا  و فعلا توی خونه پیاده روی کنم فرصتش بشه بیرون چون فعلا نمیتونم برم باشگاه 

چجور رژیمی

من قبلا یک سال رژیم و ورزش مدام گرفتم و خیلی پشیمونم ک گذاشتم دوباره وزنم برگرده خودمو ب وزن ۷۵ رسونده بودم و عالی شده بودم و با همینکارا بود همش الان دوباره میخام همینکارو کنم ک وقای خودمو جلو اینه مبینم خوشحال باشم اعتماد به تفس داشته باشم حس زیبایی و وقار کنم از خودم بدم نیاد

رژیم چربی و پروتیین دیگ همش مرغ و تخم مرغ و گوشت یا سبزیجات نهایت میوه و کربوهیورات ممنوع

عه نمیدونستم اینه من یکسالی ک رژیم گرفته بودم تنها چیزی ک میخوردم فقط و فقط تخم مرغ ابپز و فیله مرغ و کلم بروکلی و کدو بود برای ناهار شامم ک عصر بود سبزیجات فقط همش هم ابپز 

حالا گاهی وقتا تخم مرغا رو کم و زیاد میکردم یا گاهی کنارش ی نون تست میزاشتم اگه هم خسته میشدم غذاهای دیگه رو زژیمی میپختم یا غذای توی سفره خیلی کم ولی نود درصد همین بود خوراکم اولش سخت بود ولی عادت کردم و واقعا سیر کننذه بود خیلی خوب بود😢😢