2777
2789
عنوان

اینجا دیگه کجاست

314 بازدید | 11 پست

سبحان الله شما کی هستین؟ از کدوم سیاره این؟ مگه همین خانمایی نیستین که تو کوچه و بازار و اداره و بانک و... هروز میبینتتون آدم؟ پس اینجا چرا اینقد عجیبین و ترسناک ؟ اینا چه تاپیکاییه میزنین دیوانه شدیم

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید به این خاطر براتون عجیبه که سایت مثل سابقش نیست دیگه

پر شده از بچه مدرسه ای و کاربرای مزدی که با کاربری خانم میان و حرفای بی ربط میزنن(البته بلانسبت شما)

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
شاید به این خاطر براتون عجیبه که سایت مثل سابقش نیست دیگهپر شده از بچه مدرسه ای و کاربرای مزدی که با ...

اینجا اصلا دقت کردم تاپیک خوب بزنی کسی استقبال نمیکنه مثلا تاپیک راجب سلامتی یا کتابخوانی و بقیه . انگار عادت دارن به چرت و پرت دیدن و خوندن خانمای اینجا بلانسبت

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

اینجا اصلا دقت کردم تاپیک خوب بزنی کسی استقبال نمیکنه مثلا تاپیک راجب سلامتی یا کتابخوانی و بقیه . ا ...

😅طبیعیه. اکثر خانومایی که میان اینجا واسه مطرح کردن مشکلشون با چند نفر دیگه جهت همدردی یا راه حل میان یا از سر دلتنگی و تنهایی یا ...

معمولا خانمها تو کوچه خیابون هم که باهم هستن از این بحثاست نه بحث فرهنگی هنری 😅

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
😅طبیعیه. اکثر خانومایی که میان اینجا واسه مطرح کردن مشکلشون با چند نفر دیگه جهت همدردی یا راه حل می ...

اخه ما یه سایت داشتیم مختص آقایون بود بیشتر این مسائل بود توش

عهههه شماااا بله ترسناکه نه فقط برا خانوما کلا هر جایی ک ادما راحت بتونن بدون شناخته شدن حرفایی ک تو ...

مگه میشناسین منو . بله واقعا اگه اینجا هرکسی با پروفایل و اسم رسم خودش مجبور بود عضو بشه دیگه یه تاپیک یا حرف چرت نمیدید کسی