2777
2789
عنوان

خانم بیاید لطفا عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 41 پست
من چهارشنبه گذاشتمش مهد ولی قبلش ب مربی گفتم ک حرف گوش نمیده سر یکساعت زنگ زد گفت بیا ببرش!ولی قبلش ...

شیطنتم میکنه زیاد ‌؟

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

انشالله عزیزم؛پسر شما ازش بپرسی فلان جا رفتی چیکار کردین بلده جواب بده؟

نه از مهد که میاد میپرسم چیکار کردین یه چیزایی درهم میگه اما کامل نمیتونه توضیح بده 😔😔 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیطنتم میکنه زیاد ‌؟

نه بچه ارومی هست فقط باید دو بار سه بار بهش بگی تا گوش کنه مثلا بگم برو کتابت رو بیار نمیره باید دوبار بهش بگم یا ی بار بگم مثلا بعد از ۳۰ثانیه میره میارش ایطور نیس همون لحظه بیارش 

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

نه بچه ارومی هست فقط باید دو بار سه بار بهش بگی تا گوش کنه مثلا بگم برو کتابت رو بیار نمیره باید دوب ...

من دیر به فکر افتادم متاسفانه😔😔

نه از مهد که میاد میپرسم چیکار کردین یه چیزایی درهم میگه اما کامل نمیتونه توضیح بده 😔😔

باز خوبه مطمعن باش درست میشه پسر منم همینه رفته بود مهد گفتم چیکار کردین فقط گفت نقاشی شدم😑درحالی ک مربیش گفت دفتر و مداد بهش دادم ک نقاشی بکشه ولی انجام نداد 

من دیر به فکر افتادم متاسفانه😔😔

منم خیلی خیلی پشیمونم چرا سال گذشته نبردمش مهد خیلی کوتاهی کردم درحقش همش تو گوشی بود هیچی یادش ندادم پسرم حتی اسم وسایل خونه روهم نمیدونست جدیدا یادش دادم

باز خوبه مطمعن باش درست میشه پسر منم همینه رفته بود مهد گفتم چیکار کردین فقط گفت نقاشی شدم😑درحالی ک ...

عین پسر من 😔😔میدونی مهدی که من میبرم حالت مهد قرآنه تایمش کلا یک ساعته برای همین میمونه شاید جایی دیگه بود مثلا ۳ساعت نمونه 😔

منم خیلی خیلی پشیمونم چرا سال گذشته نبردمش مهد خیلی کوتاهی کردم درحقش همش تو گوشی بود هیچی یادش نداد ...

اسی لی لی باچی درست میکنی تو خونه ؟

اون بازی که چشماشو ببندی اشیا رو لمس کنه ایده خوبی ممنونم فردا باهاش کار میکنم 

اسی لی لی باچی درست میکنی تو خونه ؟

هیچی همینطوری خودمو پسرم انجام میدادیم ولی پسر کوچیکم ک بلد نبود ۴دست وپا می اومد😂

اون بازی که چشماشو ببندی اشیا رو لمس کنه ایده خوبی ممنونم فردا باهاش کار میکنم

نه نباید لمس کنه باید بگ تمرین حافظه دیداری هست فک کنم؛مثلا سیب و اب و نون بزار رو میز بعد بهش بگو اسمشون رو بعد چشمش ببند بگو چی رو میز بود؟

نه نباید لمس کنه باید بگ تمرین حافظه دیداری هست فک کنم؛مثلا سیب و اب و نون بزار رو میز بعد بهش بگو ا ...

آهان متوجه شدم ممنون

2790
2778
2791
2779
2792