2777
2789
عنوان

چرا مردا انقدر بد ذاتن اخه چرا

297 بازدید | 36 پست

لطفاً حمله نکنید بمن ترخدا

من شغلم سه ساله فروشنده ام تو یه جایی ام مث عبدل آباد تهران که معروفه و پر از تردد انگاری گرگ شدم برا خودم آنقدر آدم دیدم

بخدا قسم ازین مردایی که من دیدم میگم حتی حتی مردای دور اطراف خودم همشون شیشه خورده دارن هرچقدم خوب باشن بازم تهش یه ذات بد پنهان دارن

یعنی اونی ام که واقعا ادعای عاشقی میکرد ام و آدم فکر میکرد این ته ته ادم خوبه بودنه ام ل.اشی از آب دراومد

مگه میشه

چراا خب

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امان از این حیوان دو پا

ادمیزاد موجود عجیبیه

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

محیطت بده فدات شم

میدونم چی میگی

تو اون محیطایی که میگی آدمو گرگ میکنه بودم

باید از اون محیطا عبور کنی تا بتونی با آدمای بهتری اشنا بشی

ولی بازم همیشه باید حواست جمع باشه دیگه

بهترین آدمام شاید یه ذات پنهانی داشته باشن که خوب نباشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اون شیشه خرده رو خانما هم دارن. ولی خانم هم کلا منفعل تر هستن. زیاد به چشم نمیاد.

زن ببخشید ببخشید هر چقدر ام بد ذات باشه با دوتا محبت آروم میگیره ولی مرد چی

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
محیطت بده فدات شممیدونم چی میگیتو اون محیطایی که میگی آدمو گرگ میکنه بودمباید از اون محیطا عبور کنی ...

ربطی به محیط نداره هورمون آندروژن تو مردا باعث تنوع طلبی و گستاخی میشه از هیچ کاری واهمه ندارن این هورمون تو خانوما خیلی کم وجود داره هورمون مردانست