2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ی مدت بخاطر گرما و ش. ورت تنگ تیره شد ولی الان فقط برا وقتی ک پریودم میپوشم کلا رنگش درست شده 

🫤شوررت هم باعث تیرگی میشه هم عفونت 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

من ی مدت بخاطر گرما و ش. ورت تنگ تیره شد ولی الان فقط برا وقتی ک پریودم میپوشم کلا رنگش درست شده 🫤ش ...

یعنی شور.ت نپوشم؟آخه نمیشه ک 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

یعنی شور.ت نپوشم؟آخه نمیشه ک

اولش سخته ولی بعدش راحت میشی هم عرق سوز نمیشی هم عفونت نمیگیری 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

اولش سخته ولی بعدش راحت میشی هم عرق سوز نمیشی هم عفونت نمیگیری

وایی گوشتم آب میشه با شلوار نپوشم حس میکنم عفونت میگیرم 

وایی گوشتم آب میشه با شلوار نپوشم حس میکنم عفونت میگیرم

نه بابا من قبلا خیلی عفونت داشتم و هی میسوختم و رونم کلا تیره شده بود تا اینک ی روز رفتم دکتر گفت لباس تنگ و شو. رت نپوش واقعا درست شد ووقتی ک میخام پریوو شم فقط میپوشم 

نه بابا من قبلا خیلی عفونت داشتم و هی میسوختم و رونم کلا تیره شده بود تا اینک ی روز رفتم دکتر گفت لب ...

یعنی سرکار و دانشگاه و.. هم نپوشم؟خشتک شلوار ادیت نمیکنه؟ 

یعنی سرکار و دانشگاه و.. هم نپوشم؟خشتک شلوار ادیت نمیکنه؟

ببین من روزانه 8 ساعت میرم کار ک شلوارم پارچه ای هست 

بقیه روزم چون عقد کردم و یا خونه نامزد یا خودمونم مجبورم یا لی یا بگ بپوشم اصلا اذیت نمیشم 😂شبام ی شلوارک نخی راحت و خوب