2777
2789
درحالی ک مجنوننننن وار عاشقم بود خیانت میکرد چرا؟ واسه این ک مریضه تنوع طلبه ذاتش خرابه منو کرده ...

اگه عاشقت بود خیانت نمیکرد فقط وابسته بوده

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
جآن دلی خربوریدان رو سرچ کنی و روی کاربری کلیک کنی همه تاپیکا میاد

باشه چک میکنم، دیگه از شما یدونه بیشتر که نداریم مرسی ازت 😌

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خیلی لطف دارید شرمنده شدم

خواهش میکنم

نفرمایید; 🩵

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
بی توجهی و کمبود محبت دلیل نمیشه خانم خیانت کنه کلا خیانت چه اقا باشه چه خانم هیچ توجیحی نداره

دلیلش هست ولی توجیه نیست هنوز هم حد هست 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بنظرم تنوع طلبی نیست.اگه دو طرف عاطفی و جنسی همو تامین کنن خیانتی اتفاق نمیافته

خب یه سری مردا زیاده خواهن 

اگرم کلا غنی از محبت بشن پرو میشن و فک میکنن خیلی بالاتر از زنشونن و .....

و جنسی ام بازم همینطور همیشه ک نباید ب مرد رو داد ک 

خاک شد آنکه بر این خاک زیست ✨️
دلیلش هست ولی توجیه نیست هنوز هم حد هست

اره دلیلش هست ولی توجیح نداره 

خانمایی که میگن کمبود محبت باعث خیانت میشه چرا زمان مجردی که کسی بهتون محبت نمیکرد با کسی نبودین

پاییز را دیدی... انهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند