2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن رو میدونم تشنه محبت 

مرد دلایل زیادی داره مثل بهداشت بد زن . حس مردونگی ندادن . ارامش نداشتن 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

برای زن بی توجهی و کمبود محبت همرد و نمیدونم

میشه انقدر دلیلای چرت نگید

شما پدرت بهت محبت نکنه بی توجهی کنه میری با یه پدر دیگه صحبت میکنی یه پدر دیگه انتخاب میکنی؟

همش از ذات بده

دوس نداری طلاق بگیر خلاص 

تنهادلیل خیانت تنوع طلبی و ترس نداشتنه از طرف خداس

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

زنو بی توجهی و کم اهمیتی مرد بهش مرد ام تنوع طلبی

بنظرم تنوع طلبی نیست.اگه دو طرف عاطفی و جنسی همو تامین کنن خیانتی اتفاق نمیافته

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

ممکنه یکی همسرش رو به هر دلیلی از یه جایی به بعد دیگه دوست نداشته باشه ولی خیانت یه بحث دیگه ست ، برای خیانت کردن باید از روی خودت بگذری از آبروت از سلامتیت از خط قرمزها و ... خیانت مال ادم تو خالیه ، آدمی که درون پری داره یه جور دیگه رفتار میکنه و سراغ مشکلش میره

کاش بدونم چیشد ک تموم ایرانوداره فسادمیگیره چراایقدرراحت شده خیانت بین زنا مردا اخه چرا 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!