2777
2789
عنوان

ازدواج با مردی که زگی ل تناسلی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2340 بازدید | 90 پست
خب گلم میدونم دلیلشو همه قبل ازدواج با صدنفر بودن

همه نبودن. لطفا جمع نبندین و خیلی عادی جلوه ندین بله تعداد زیاده اما همه نیستن

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

همه نبودن. لطفا جمع نبندین و خیلی عادی جلوه ندین بله تعداد زیاده اما همه نیستن

نود درصد اقایون و چهل درصد دخترای باکره و شصت درصد مطلقه ها رابطه دارن حالا من عادی جلوه بدم ندم الان جامعه ما اینه 

چون کلانتری کار کردم دیدم 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نود درصد اقایون و چهل درصد دخترای باکره و شصت درصد مطلقه ها رابطه دارن حالا من عادی جلوه بدم ندم الا ...

خدا رو شکر اطرافیان من جز اون 10 درصد هستن. 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

متأسفانه اینجا طرفدار هم دارن چه با ذوق هم استقبال میشه ازشون

دوره زمونه عوض شده 

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

لایق فحش هم نیستی منفور عقده ای

افرا جان،شما شروع کردی به دیگران الکی گیر دادن،میتونی مودبانه نظرتو بگی،لزومی نداره با حرفای زشت بخوای نظرتو به دیگران تحمیل کنی

افرا جان،شما شروع کردی به دیگران الکی گیر دادن،میتونی مودبانه نظرتو بگی،لزومی نداره با حرفای زشت بخو ...

من چیزی به کسی نگفتم کامنت گذاشتم مثال بقیه برای استارتر اما خیلیا عجیب حامی زگیل هستند 

و رابطه های غیر اخلاقی را عادی می‌بینند 

من چیزی به کسی نگفتم کامنت گذاشتم مثال بقیه برای استارتر اما خیلیا عجیب حامی زگیل هستند و رابطه های ...

نه چیز جذابی نیست که حمایت بشه،فقط از جنبه های مختلف هر کسی نظر میده،اینجا میایم که باهم نظراتمون اشتراک بذاریم با هم دوست باشیم،یه کمی از انرژی منفی دور بشیم،راه حل پیدا کنیم برای مشکلاتمون

خداروشکر هزار مرتبه شکر انشالله همیشه آدمهای خوب بیاد سراغت چون مشخص خییلی حساسی

این مورد خط قرمز منه. به خاستگارم هم گفتم تو هر مرحله ای از زندگی باشم کوچکترین خیانتی ببینن حتی در حد چت محاله دیگه ادامه بدم. البته خدا روشکر طرفم اهل این چیزا نیست و مقیده

درمان فایده ای ندارهدختر من کفش تابستونی پوشیده بود قورباغه پرید رو پاشروی انگشت پاش زیگیل زدنه بابا ...

#ارسالی

سلام خسته نباشید
دختر ۱۳ سالم نوک انگشتای پاش میخچه داشت هر چقدر داروی شیمیایی استفاده کردیم فایده نکرد
اما یه دکتر طب اسلامی گفت که نوره و حنا باهم قاطی کن بزار روش
باورتون نمیشه فقط یک شب تا صبح بستم روش همه از بین رفت حتی رو انگشت دستشم یه زیگیل بزرگ بود اونم رفت و اینکه یک هفته بهش گرمی جات ندادم چون خیلی بدنش گرم بود و عاشق خرما بود

تو از اونایی که باید با مشت زد تو دهنت 🤣

آروم باش. دختری هستی از جنس آرامش عزیز دلم

ببین گلم من شوهرم زگیل تناسلی داره کیه که تومجردی دوست دخترنداشته باشه ی تعدادمعدودی به ماچه.مهم ازر ...

جدی؟ تروخدا ی لحظه درخواست دوستی میدم حرف بزنیم باهام بخدا چن شبه خواب و خوراک ندارم