2777
2789
عنوان

ازدواج با مردی که زگی ل تناسلی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2340 بازدید | 90 پست
دقیقا منم همینطور شد شوهرم سوزوند و منم سالمم اینجا یجوری میگن من خودم میترسم که وااای چ بیماری هس ک ...

اره ب خدا.کلاادمومیترسونن ادم ازهمه چی میترسه تونی نی سایت

گذشتشو دریاب

منطقی هستش حرفتون ولی با یکبار رابطه با فرد الوده هم مبتلا میشه،پس شاید طرف کلا گذشته درخشانی نداشته باشه،با یکی دوست بوده یا نامزد و این مورد پیش اومده،شایدم نصفی از یه شهرو اباد کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستانی که میگن نه دلیلشون چیه؟

علت زگیل زدن رو سرچ کن

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

رفته عشق و حالش کرده چه پررو و وقیح هم اومده گفته زگیل دارم بعضیا فکر میکنند چون پول دارن جای استغفر ...

دقیقا منم یه خواستگار داشتم با افتخار میگفت رابطه جنسی داشتم 

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

اتفاقا از شعورشه چون زگیل جوریه بعد درمان ممکن باز برگرده پس انسانیت داشته که گفته به این خانمدوما ...

بله زیگیل ویروسه که مردها میگیرن ولی ممکنه اصلا خودشو نشون نده چون. مردها بدن قوی تری دارن ولی خانمها اگه بگیرن زودتر خودشو نشون میده طی درمان هم ازبین نمیره خاموش میشه رعایت کنی دیگه فعال نمیشه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
اتفاقا از شعورشه چون زگیل جوریه بعد درمان ممکن باز برگرده پس انسانیت داشته که گفته به این خانمدوما ...

پاچه گرفتن که شغل شریف شماست 

امثال شما به زگیل داشتن عادت دارین براتون عادی هست 

ما مثل هم نیستیم 

بله زیگیل ویروسه که مردها میگیرن ولی ممکنه اصلا خودشو نشون نده چون. مردها بدن قوی تری دارن ولی خانمه ...

خب منم همینو میگم ممکن الان به اصطلاح درمان کنه ولی ویروس داخل بدنش هست باز برمیگرده 

درمان فایده ای ندارهدختر من کفش تابستونی پوشیده بود قورباغه پرید رو پاشروی انگشت پاش زیگیل زدنه بابا ...

عزیزم قورباغه پرید رو پاش چیه 

شما سیستم ایمنی دخترتو ببر بالا 

چیپس و پفک بهش نده 

مطمعن باش خوب میشه 

از شعور نیست از پررویی هست بره اول درمان کنه اگر درمان شد بعد فکر ازدواج باشه این چیه که مد کردین می ...

گلم ببین من چند سالیی تو کلانتری کار کردم دیدم نود درصد اقایون رابطه  داشتن با چشم دیدم پرونده هاررو دعواهارو 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

اتفاقا یکی از شروط ازدواج چه برای زن. چه مرد باید این باشه که طرف مقابلش ازمایش بده که زگیل نداشته باشه مسیله فقط سلامتی خود فرد نیست اون بچه که قراره تو اون خونه زندگی کنه هم حق داره واکسن هم فقط چند تایپ رو پوشش میده و صددرصد پیشگیری نمیکنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

پاچه گرفتن که شغل شریف شماست امثال شما به زگیل داشتن عادت دارین براتون عادی هست ما مثل هم نیستیم

زگیل دقیقا خودتی با این مدل حرف زدنت که سطح شعپر و فرهنگ خانوادت رو به نمایش میذاری 

دیگه ریپلای هات نخونده پاک میشه چون دقیقا درست گفتی ما مثل هم نیستم و من دلم نمیخواد با سطح پایینی مثل تو همکلام بشم