منطقی هستش حرفتون ولی با یکبار رابطه با فرد الوده هم مبتلا میشه،پس شاید طرف کلا گذشته درخشانی نداشته باشه،با یکی دوست بوده یا نامزد و این مورد پیش اومده،شایدم نصفی از یه شهرو اباد کرده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
اتفاقا یکی از شروط ازدواج چه برای زن. چه مرد باید این باشه که طرف مقابلش ازمایش بده که زگیل نداشته باشه مسیله فقط سلامتی خود فرد نیست اون بچه که قراره تو اون خونه زندگی کنه هم حق داره واکسن هم فقط چند تایپ رو پوشش میده و صددرصد پیشگیری نمیکنه
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز