همه نبودن. لطفا جمع نبندین و خیلی عادی جلوه ندین بله تعداد زیاده اما همه نیستن
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
نود درصد اقایون و چهل درصد دخترای باکره و شصت درصد مطلقه ها رابطه دارن حالا من عادی جلوه بدم ندم الا ...
خدا رو شکر اطرافیان من جز اون 10 درصد هستن.
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
من چیزی به کسی نگفتم کامنت گذاشتم مثال بقیه برای استارتر اما خیلیا عجیب حامی زگیل هستند و رابطه های ...
نه چیز جذابی نیست که حمایت بشه،فقط از جنبه های مختلف هر کسی نظر میده،اینجا میایم که باهم نظراتمون اشتراک بذاریم با هم دوست باشیم،یه کمی از انرژی منفی دور بشیم،راه حل پیدا کنیم برای مشکلاتمون
خداروشکر هزار مرتبه شکر انشالله همیشه آدمهای خوب بیاد سراغت چون مشخص خییلی حساسی
این مورد خط قرمز منه. به خاستگارم هم گفتم تو هر مرحله ای از زندگی باشم کوچکترین خیانتی ببینن حتی در حد چت محاله دیگه ادامه بدم. البته خدا روشکر طرفم اهل این چیزا نیست و مقیده
درمان فایده ای ندارهدختر من کفش تابستونی پوشیده بود قورباغه پرید رو پاشروی انگشت پاش زیگیل زدنه بابا ...
#ارسالی
سلام خسته نباشید دختر ۱۳ سالم نوک انگشتای پاش میخچه داشت هر چقدر داروی شیمیایی استفاده کردیم فایده نکرد اما یه دکتر طب اسلامی گفت که نوره و حنا باهم قاطی کن بزار روش باورتون نمیشه فقط یک شب تا صبح بستم روش همه از بین رفت حتی رو انگشت دستشم یه زیگیل بزرگ بود اونم رفت و اینکه یک هفته بهش گرمی جات ندادم چون خیلی بدنش گرم بود و عاشق خرما بود