2777
2789
عنوان

دلم گرفته🙂

71 بازدید | 10 پست

تصور من از زندگی و آدم هاش خیلی قشنگ و رویایی بود من نمی‌خوام هیچ آدمی دوروبرم باشه چه دختر چه پسر میترسم آسیب ببینم دلمو بشکنن😔

چشم دیدن خواهر خودمو ندارم بدجوری دلم رو شکسته با حرفی که پشت سرم زده هیچ جوره دلم صاف نمیشه و فراموش نمیکنم من تا الان یه تو بهش نگفتم ولی اینسری حتما باید جوابشو بدم.

از این ور دارم از همکلاسی های بیشعور و بدجنسم میکشم که با حرف ها و رفتار هاشون ناراحتم میکنن شدیداً دوست دارم تو یه دوره ی دیگه ای به دنیا میومدم دهه هفتادی میشدم کاش اینجور میشد من با هم سن و سالام خیلی فرق دارم روش تربیت مادرم سفت و سخت بوده من از این ور بوم افتادم اونا از اونور بوم تو مدرسه مون چاقو کشی میشه فقط یه هفته اخراج میکنن مثلاً این مدرسه تو بهترین جای شهرمونه خیر سرشون دانش آموزا رها و آزادن

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۷ سالته؟

منم بد جور دلم گرفته. امشب ی حرفای جگر سوزی شنیدم دلم میخواد زااار بزنم. هیچکسم بجز خدا ندارم باس درد دل کنم

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

۱۷ سالته؟منم بد جور دلم گرفته. امشب ی حرفای جگر سوزی شنیدم دلم میخواد زااار بزنم. هیچکسم بجز خدا ندا ...

آره ۱۷ سالمه

من بچه ی آروم مظلومی هستم گیر این وحشی ها افتادم😔

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

آره ۱۷ سالمهمن بچه ی آروم مظلومی هستم گیر این وحشی ها افتادم😔

چند ماه دیگه تحمل کن تموم میشه 

فقه باشون درگیر نشو سر ب سرشون نزار

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

چند ماه دیگه تحمل کن تموم میشه فقه باشون درگیر نشو سر ب سرشون نزار

دقیقا 

هیچ کدوم از این کارهایی که اینا کردن رو من نمیکنم و به خودم اصلا اجازه هم نمی‌دم این کار هارو بکنم.

ایشالا شما هم مشکلتون حل بشه

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

دقیقا هیچ کدوم از این کارهایی که اینا کردن رو من نمیکنم و به خودم اصلا اجازه هم نمی‌دم این کار هارو ...

ممنون عزیزم

موفق باشی