2777
2789
احمق تویی ک شدی نمکدون تیکه نمیپرونم فقط گفتم زود یادت افتاد اونم ب شوخی اگه شعور داشتی فرق شوخی تیک ...

كاملا مشخصه احمق و بيشعور كيه، نمي خوام تو تاپيكش بحث پيش بياد وگرنه درست حسابي جوابتو ميدادم

هر کجا بوده که بوده مهم اینه که ۲۰۰ تا هموطن ما فوت شدن

عزیزم من گفتم ایشونم تکذیب کردن .روحشون در ارامش

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر احساس بدی دارم از اینکه تو خونه نشستیم هموطنای عزیزمون اواره خیابونن و هر لحظه یه خبر جدید میرسه...

تنها کاری از دست ما بر میاد اینه که  لز خدا خواهش کنیم هرچی زودتر این ماجرا تموم شه 😔😔😔😔

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
كاملا مشخصه احمق و بيشعور كيه، نمي خوام تو تاپيكش بحث پيش بياد وگرنه درست حسابي جوابتو ميدادم

چقد جالب دلیل منتطق میاری بیشعور تویی ک وسط حرف یکی میپری البته دست خودت نیس تقصیر نداری خانوم محترم پس لطفا احترام خودتو نگه دار ممنون میشم 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
الهییی عزیزم خداکمکتون کنه خیلی سخته...بچچه هم داری؟؟ من نگران بچه هام بیشتر....خودم بچه دوساله دا ...

من خودم نه ولی نمیدونم ک باردارم یا نه چون تو اقدامم ولی جاریام دارن یه سالشووونه دیشب توو این سرما می لرزیدن ب قران حس میکردن ی جوری بودن ...دلم اتیش میگرفت 

سونیا جان من اگه حالم خوش بودو تو خط شوخیو اینا بودم ک از این تایپکا نمیزدم 

من معذرت میخوام واقعا قصد بدی نداشتم میخواسم حال هواتون یکم عوض شه چون از صب همه تایپک زلزله زدن بچه ها همه ناراحتن خسته شدن

من معذرت میخوام واقعا قصد بدی نداشتم میخواسم حال هواتون یکم عوض شه چون از صب همه تایپک زلزله زدن بچه ...

من الان اومدم تو نی نی سایت نمیدونستم بچه ها تایپک زلزله زدن ببخشید عزیزم 

سونیا جان من اگه حالم خوش بودو تو خط شوخیو اینا بودم ک از این تایپکا نمیزدم 

عزیزم چیززیتون ک نشده خدای نکرده اقوام چی ازشون خبری داره؟شهرتون سرده من همش عکسارو و خبرهارو میخونم حالم خوب نیس..من زنجانم اینجام لرزید

الهییی عزیزم خداکمکتون کنه خیلی سخته...بچچه هم داری؟؟ من نگران بچه هام بیشتر....خودم بچه دوساله دا ...

میشه یکم درست حرف بزنین تیکه نپرونین اگه با من هستین ریپلای کنین لطفا تیکه نندازین ب خودم بگین ممنون میشم

من الان اومدم تو نی نی سایت نمیدونستم بچه ها تایپک زلزله زدن ببخشید عزیزم 

شمام ببخش من قصد ناراحت کردنتو نداشتم معذرت واقعا