2777
2789
اخه من مرکز زلزله بودیم کرمانشاه 

خو چیزیتون ک نشده گلم ؟؟؟مرکز زلزله خانقین عراق بوده 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر ملت با نمك شدن، طرف داره ميگه از ديشب تو خيابونه، داره ميگه از كرمانشاهه ترسيده... بعد يه سري آدم احمق ميان مزه مي پرونن، حاليشونم نيست بقيه چه حالي دارن بي مغزا

ن عزیزم اره عراق بوده ولی سلیمانیه

اما زیر نویس شبکه خبر نوشته بود  20 کیلومتری خانقین عراق

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
چقدر ملت با نمك شدن، طرف داره ميگه از ديشب تو خيابونه، داره ميگه از كرمانشاهه ترسيده... بع ...

احمق تویی ک شدی نمکدون تیکه نمیپرونم فقط گفتم زود یادت افتاد اونم ب شوخی اگه شعور داشتی فرق شوخی تیکه رو میفهمیدی

الهییی

عزیزم خداکمکتون کنه خیلی سخته...بچچه هم داری؟؟

من نگران بچه هام بیشتر....خودم بچه دوساله دارم آخه

خوشمزه ها هم یکم شعور داشته باشن بفهمن کی مزه پرونی کنن 

آدم چقدر نفهم باشه آخه

دیگه همون نزدیکاس بخدا نمیدونم چراااا هرچی بدبختیه برا کورداست😭😭😭

الهی عزیزم غصه نخور اینطوری نگو چن وقت پیشم مشهدم زلزله اومده بود اونا ک کرد نبودن این اتفاقا واس همس اینجام سه بار اومد 

احمق تویی ک شدی نمکدون تیکه نمیپرونم فقط گفتم زود یادت افتاد اونم ب شوخی اگه شعور داشتی فرق شوخی تیک ...

سونیا جان من اگه حالم خوش بودو تو خط شوخیو اینا بودم ک از این تایپکا نمیزدم