2777
2789
عنوان

علائم hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 65522 بازدید | 73 پست
تغییرات سلولی که معمولا قابل برگشت هست. اگه این مورد هست بهتره بیشتر بررسی بشه البته نگران نباش

الان دیدم کارشناس مامایی هستین . ممنون راهنمایی کردین خانوم دکتر❤️

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تست پاپ اسمیر بود؟تست دیگه ای غیر پاپ اسمیر برای hpv هست؟

اره عزیزم میخوای بذارم؟ پاپ اسمیر دو نوعه یکیش تست سرطان دهانه رحم که هزینش حدود ۵۰۰.یکیش هم تمامی ویروس و اینارو بررسی میکنه حدودا ۲و نیم میلیونه. من اولی رو دادم جوابش خوب نبود التهاب دهانه رحمم زیاد بود دکترم اینو نوشت

اره عزیزم میخوای بذارم؟ پاپ اسمیر دو نوعه یکیش تست سرطان دهانه رحم که هزینش حدود ۵۰۰.یکیش هم تمامی و ...

نه عزیزم نیاز نیست

من خودم پاپ اسمیر برای تشخیص ویروس دادم جوابش گفتن یک ماه دیگه میاد

شما جوابش بعد چقد اومد؟

نه عزیزم نیاز نیستمن خودم پاپ اسمیر برای تشخیص ویروس دادم جوابش گفتن یک ماه دیگه میادشما جوابش بعد چ ...

من تقریبا دو هفته شد فکر میکنم الان فهمیدم ویروس ندارم ولی متابلازی دارم دهانه ی رحمم یه چیزیش هست 

من تقریبا دو هفته شد فکر میکنم الان فهمیدم ویروس ندارم ولی متابلازی دارم دهانه ی رحمم یه چیزیش هست

متاپلازی چیز مهمی نیست نگران نباشین مگه اینکه علائم بده درد و عفونتو اینا که پیگیریش کنین

متاپلازی چیز مهمی نیست نگران نباشین مگه اینکه علائم بده درد و عفونتو اینا که پیگیریش کنین

اره سر همین درد و عفونت و التهاب زیاد رحم رفتم اصلا دکتر. بعد کورتاژ اینجوری شدم نمیدونم ربط داره یا نه . ان شالله خدا سلامتی بده بهت گلم ‌و هر چی بود زود درمان بشی

خانوما توروخدا لطفا برای یه مریضی که حالش خیلی بده دعا کنین تو تاپیک اخرم توضیح دادم..جوونه خیلی احتیاج داره😞😞❤️‍🩹❤️‍🩹خواهش میکنم

بخوان..که زن از رنج هایش قوی تر است.✨🍓🌈🌱🦋📚یک عدد سایپوسکشوال و INTJ
اره عزیزم میخوای بذارم؟ پاپ اسمیر دو نوعه یکیش تست سرطان دهانه رحم که هزینش حدود ۵۰۰.یکیش هم تمامی و ...

عزیزم منم مثل شمام التهاب شدید داشتم تو پاپ

دکتر برام اچ پی وی و کولپوسکوپی رحم نوشته

نتیجه شما چی شد