2777
2789
عنوان

علائم hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 65612 بازدید | 73 پست
باید واکسن بزنن همه اصلا باید وزارت بهداشت وارد برنامه واکسن کنه که نمیکنن

اره کاش همه رو واکسن بزنن ، الان من بگم به شوهرم واکسنشو بزنم می گه چرا مگه کاری می کنی😄😬🤧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از ما که گذشت نگران بچه هام هستم خواهر

نگران نباشید

توی دهن رو که نمی بوسن

اگه بوسیدن لپ هم خطری داشت بالاخره متخصصا می گفتن

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

[QUOTE=359006562]اره کاش همه رو واکسن بزنن ، الان من بگم به شوهرم واکسنشو بزنم می گه چرا مگه کاری می کنی😄😬🤧[/QUOTE

ربطی نداره همه باید بزنن حتی بچه کوچیکا حیف که این چیزا جا نیفتاده تو ایران

وای دخترا من خیلی وحشت دارم من دخترم رابطه نداشتم ولی یه بار یه شلوار مامانم از مغازه دار سر کوچه خرید بعد پوشیدم متاسفانه بدون لباس زیر بعد همش خارش درد سوزش بدنم شیار شیار شده بود ترشح پنیری رفتم دکتر گفت قارچ گرفتی روز اول با قرص و شوینده شستم  کمی خون ریزی. داشتم بعد خوب شد همش میترسم وحشت دارم از این چیز نکنه قارچ نبوده باشه

تغییرات سلولی که معمولا قابل برگشت هست. اگه این مورد هست بهتره بیشتر بررسی بشه البته نگران نباش

بله همینو زده . قابل برگشت نباشه چی میشه؟

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
وای دخترا من خیلی وحشت دارم من دخترم رابطه نداشتم ولی یه بار یه شلوار مامانم از مغازه دار سر کوچه خر ...

ترشحات پنیری معمولا بخاطر قارچ هستن و با قرص فلوکونازول اگر جواب گرفتین که قطعا hpv نیست

اگر الان زائده رو اندامتون نمیبینین که قطعا نیست