2777
2789
عنوان

تیرگی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 7977 بازدید | 128 پست
بنظرم این کمالگراییارو مجازی وارد مغزمون کردهدر حدی که طرف آناتومی بدن خودشو نفهمیده،دنبال خوشگل کرد ...

مردا اصلا به فکر این چیزا نیستن 

ما خانوما خودمون خودمونو قبول نداریم

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤣🤣اره نقطه ضعفشونه تو کل دنیا سایز ژاپنیا رو مسخره میکنن میگن دول موشی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

شوهرمن میگه من بالا اروپاییم پایین تنه آفریقایی 

کلا توهم داره با اون کوچولوش   

اذیتش میکنم میگم چی کوچولوئه من ک هیچی حالیم نشد 

اون بیشعورم کم نمیاره میگه بس ک گشادی  

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
شما حتی نمیدونی واژن یعنی داخل

واژن ینی داخل ، اما کسی که با داخل کاری نداره!!!!

کسی که تاپیک میزنه میگه خجالت میکشه خب مشخصه منظورش ناحیه ممنوعس. بابا چقدر دیر یه چیزیو متوجه میشی!!!

کلا منظورش بیکینیه دیگه انقدر پرت شدن و گیج شدن ندارههه

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️
🤣🤣🤣 مردایی که ایراد میگیرن حقشونه این حرفا

اره والا   

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
اره واقعا رو سایز خودشون حساسن من همیشه میخام شوهرمو اذیت کنم ب اون قسمت اشاره میکنم میگم کوچولو چ ط ...

😂😂😂خخخ منم بعضی موقع ها تیکه میندازم بعضی موقع جدی میگیره می‌ره چک می‌کنه همینجوری میاد میگه آخه این کجاش کوچولوه😂😂😂😂

منم نوره میزنم همیشه هم همینجوری با حس لامسه میزنم همیشه ها می‌سوزم خخخخ

نه اینه خوبه 

پماد کالاندولا هم بگیر تو خونه هروقت سوختی بزن

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
واژن ینی داخل ، اما کسی که با داخل کاری نداره!!!!کسی که تاپیک میزنه میگه خجالت میکشه خب مشخصه منظورش ...

منم بهش گفتم واژن تیره نمیشه اصلاحشون اشتباهه

اون نواحی بیرونی و کشاله ران هم تیرگیش کاملا طبیعیه  و با لیزر رفع میشه که از نظر من حتی نیاز نیست چون بدن طبیعی همینه 

بعد شما میگی من میخوام بگم سفید برفیم کلا دوست دارید مسخره کنید بقیه رو 

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

😂😂😂خخخ منم بعضی موقع ها تیکه میندازم بعضی موقع جدی میگیره می‌ره چک می‌کنه همینجوری میاد میگه آخه ...

اره دقیقا چیزیه ک باهاش میشه آزارشون داد