2821
2789
عنوان

تیرگی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 43585 بازدید | 130 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه بابا خیلی ها مشکل جدی زود انزالی دارن حتی دکترم نمیرن میگن ما نرمالیم اونایی که رو تایم رابطه حسا ...

دقیقا همسر من با قرص پنج دقیقه بود آخرش هی بهم میگف همه همینجورن گوشمو پرکرده بود منم باورم شده بود بعدا فهمیدم بدون قرص 20-30دقیقه طول میکشه 

الان که دیگه یمدته ماهی یبار میاد سمتم 2دقیقه ای هم تموم میشه کارش ولی اعتماد به سقفش هنوز هست 

برامن فقط لابیا سیاهه ننظورتون اونجاست یا همش؟

سیاه ک مثل لابیا ها نه ولی اطرافشم تیره تر از پوست بدنه

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

عزیزم تیرگیش از بین رفت من خودم سنم خیلی کمه ولی به شدت اعتماد به نفسم اومده پایین نمیدونم چیکاررکنم لیزر که خیلی زوده ولی کرمان میگم تاثیر ندارع من برای شوهر و اینا نمیگم اونا به درک ولی خودمم روم نمیشه نگاش کنم واقعا آدم مال بقیه رو نبینه حال میکنه مال من خیلی کمه تیرگیش ولی معقد امیکم سیاه شده بنظر خودم عادیه ولی هی نظر های متفاوت میبینم رو اعتماد به نفسم خیلی تاثیر میزارع و من از این خیلی ناراحتم هی تو اینه نگا میکنم و سعی میکنم ب خودم تسکین بدم 😭😭