2777
2789
عنوان

کیت+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 54 پست
ایشااله همچنین شما عزیزم.منم دوماه متفورمین میخورم البته ماه دوم گلوکوفاژ خوردم دکتر بهم گفته بود تع ...

خارخیشو بخرعزیزم حالت تهوعتو کمتر میکنه.منم گلوکوفاز میخوردم سردرد میشدم ولی خارجیشو خریدم سردردم خوب شد

خوش اومدی به زندگیمون بهترین بهونه نفس کشیدن😍😍😗😙
خارخیشو بخرعزیزم حالت تهوعتو کمتر میکنه.منم گلوکوفاز میخوردم سردرد میشدم ولی خارجیشو خریدم سردردم خو ...

حالا یعنی خارجیه خیرسرش.چندروزه اول حالت تهوع داشتم الان بهترم ولی دیروز تاحالا دوتاش کردم دوباره حالت تهوع دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا یعنی خارجیه خیرسرش.چندروزه اول حالت تهوع داشتم الان بهترم ولی دیروز تاحالا دوتاش کردم دوباره حا ...

فک کنم چند روزم بگذره دوتاشم عادی بشه حالت تهوعت خوب بشه😁😁😁

شما پری منظمه؟

نه من چهارماه اقدام ک بودم پریمم منظم نبود فک کردم کیست دارم رفتم سونو و ازمایش مشکلی نداشتم یخورده ویتامین Dبدنم کم بود ک قرص داد به اضافه این قرصایی ک داده بهم ک هم برای تحریک تخمدونامه هم برای منظم شدن پری

نه اونا که توی اقدامن باید یه روز درمیون اقدام داشته باشن شنیدم اگه کیتشونم مثبت بود باید تا سه روز ...

عزیزم  کیت دیروز مثبته امشب و فردا شب اقدام داشته باش تخمک امروز آزاد شده

من ماه اول استفاده باردار شدم 

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود
عزیزم  کیت دیروز مثبته امشب و فردا شب اقدام داشته باش تخمک امروز آزاد شده من ماه اول استفاده ب ...

مرسی عزیزم واقعا دنبال همین بودم ببینم تخمک ازاد شده یا هنوز نه❤❤❤❤❤

برم ازمایش؟؟؟زود نیست یکم؟؟؟اخه هنوز دوهفته دیگ تا وقت پریم مونده

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
2790
2778
2791
2779
2792