راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بچه ها شماها فقط نزدیک تخمک گذاریتون اقدام میکنین قبلش یا بعدش اقدام ندارین؟استارتر شما الان این چند ...
من دکتر بهم متفورمین و ویتاگنوس داده روزی یدونه با لتروزول ک از شب سوم خوردم و گفتش یه شب درمیون نزدیکی داشته باشید.پریشب یه درد شدید تخمکهام داشتم تا دیروز وقتی کیت زدم مثبت دراومد امروزم باز مثبت شد نمیدونم حالا تخمک گذاری شده یا میخواد بشه☹
من زمان تخمک گذاری نزدیکی داشتم ولی باردار نمیشم بهتره از روز دهم تا بیستم سیکل هر روز رابطه داشته ب ...
من که این ماه ماه دومم بود ماه اول زیاد دقیق اقدام نداشتم ولی اینماه از بعد پاکی اقدام داشتم ولی دیروز پری شدم با اینکه کیت هم استفاده کردم .اخه بعضی بچه ها انگا منتظرن فقط روز تخمک گذاریشون اقدام کنن میخواستم ببینم همه اینجورن یا من اشتباه میکنم
من دکتر بهم متفورمین و ویتاگنوس داده روزی یدونه با لتروزول ک از شب سوم خوردم و گفتش یه شب درمیون نزد ...
منم این ماه کلومیفن خوردم امپول زدم منم دوروز کیتم کاملا دوخط پرنگ بود ولی من از روز پاکی ی شب درمیون و از وقتی امپول زدم مرتب تا ۳ روز نزدیکی داشتم بعدشم یک شب درمیون بازم اقدام داشتم ولی دیروز پری شدم
من که این ماه ماه دومم بود ماه اول زیاد دقیق اقدام نداشتم ولی اینماه از بعد پاکی اقدام داشتم ولی دیر ...
عزیزم بعد پاکی چون تخمک وجود نداره واسه همین باردار نمی شی خانوما تعداد روزای سيکلشون با هم فرق داره حتما مال شما بالای 30 روزه اگه 23 روز باشین بعد پریود روزاي اول تخمک گذاری انجام می شه و باردار ميشين من خودم سعی می کنم بیشتر رابطه ام زمان تخمک گذاری باشه
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
ایشااله همچنین شما عزیزم.منم دوماه متفورمین میخورم البته ماه دوم گلوکوفاژ خوردم دکتر بهم گفته بود تعدادشو زیاد کن روزانه ولی از بس حالت تهوع داشتم باهاش روزی یکی میخوردم ولی حالا میخوام روزی دوتاش بکنم اخه سیکلم ۴۰ روزه اس