2777
2789
عنوان

نظرتون راجب همچین پسری چیه🥲

134 بازدید | 5 پست

پسری ک متولد 79 

از 17 سالگی کار کرده 

تا الان که مجموعه بزرگ خودشو داره 

اخلاق خیلی خوبی هم داره و با درک و شعوره 

و خیلیم منطقی 

طوری ک کل شهر میشناسنش اونم فقط به خاطر خوب بودنش 

بهترین خونه و ماشین رو هم داره

چهرشم خیلی خوبه 

تا این سن درگیر رابطه و جنس مخالف نبوده (اینو مطمئنم واقعا)و دنبال یه دختر گرم و خاکی می‌گشته نه دختری که خودشو میگیره نمیگم من خوبم و فلان ولی واقعا این ویژگی ها رو دارم 

مشکل اینجاست چند باری شنیدم حتی از دخترای فامیل که تعریفشو میکردن و گفتن چقدر خوبه و فلان 

یا دیدم که حتی خانما به پیج کاریش پیام میدن سر بحثو باز کنن خوبیش اینجاست ک کلا جوابشونو نمی‌ده وقتی می‌دونه می‌خوان سر بحثو باز کنن🥲

ولی واقعا میترسم خیلی  با اینکه ازش مطمئنم 

بیخیال باشم یا برام مهم باشه خیلی این مسئله؟

عزیزم همه چی توی گذر زمان خودشو ثابت می کنه

ولی الان ظاهرا این آقا اخلاق خوبی داره

اما باید حداقل یک سال دوران نامزدی ( بدون عقد) داشته باشی و توی این یک سال حداقل ماهی یک بار مشاوره برید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور وقتی هنوز باهاش وارد رابطه نشدی انقد مطمعن ازش حرف میزنی 

انقدر بدم میاد بهم میگن: فمینیست! من کی گفتم برابری میخوام؟! من زن سالاری میخوام. اگه اهل مطالعه هستی بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کن🩵.

کلا به گوشاتم اعتماد نکن خیلیا از ی ادمی تفریف میکردن بعد نزدیکش میشدی میفهمیدی فرق میکنه پس خوب بشناسش 

ازدواج کنی دیگه ایناهم پیام نمیدن

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️