2821
2789
انشالله که گیرت بیاد،مامان من هر داروخانه ای میدید می‌پرسید اوایل دوتا سه تا می گرفت ،تا بعدادکه به ...

چقدر خوب

پس همینو امتحان میکنم بیینم چی‌میشه شاید ارسال کردن 

بازم مرسی از کمک و راهنماییت♡ 

واقعا نميدونستم چیکار کنم و سرگردون بودم ، حرف‌ها و راهنمایی‌هاتون خیلی کمکم کرد❤️

چقدر خوبپس همینو امتحان میکنم بیینم چی‌میشه شاید ارسال کردن بازم مرسی از کمک و راهنماییت♡ واقعا نميد ...

خواهش میکنم عزیزم ،انشالله موفق باشی ،مداوم مصرف کن تا به نتیجه برسید ،وسطش خسته نشی یه موقع ها

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خواهش میکنم عزیزم ،انشالله موفق باشی ،مداوم مصرف کن تا به نتیجه برسید ،وسطش خسته نشی یه موقع ها

ممنون♡ 

چشم ، فقط دلم روزی رو میخواد که با خوشحالی بیام بگم منم از شر این لکه‌ها خلاص شدم و میتونم عادی توی جامعه‌ زندگی کنم

سلام عزیزم من سی سال درگیر بودم ۶۰ درصد اگه داشتم پنج ماه روزی دوبار فقططططط به دستام تا کتف زدم و ر ...

سلام ، شما کرم رو به دستتون زدید همه جا سفید شد ؟ مثلا صورت و ناحیه تناسلی نیاز نبود کرم بزنید؟

سلام ، شما کرم رو به دستتون زدید همه جا سفید شد ؟ مثلا صورت و ناحیه تناسلی نیاز نبود کرم بزنید؟

سلام بله من فقط به دستهایم تا شانه زدن و فقط روی پا،بقیه جاها خودبخود سفید شد

انشالله

بعد ببخشید میخواستم بدونم چهل پنجاه تا کرم کافیه ؟ من یه پام کلا بی رنگه ویتیلیگوعه عذابم میده مثلا کرم رو فقط به یه پام یا فقط به دو تا دستم بزنم کافیه ؟

بعد به سوال داشتم من خودم تهران هستم پیش متخصص رفتم بعد دکتره گفت پیشنهاد نمیدم در حالی که حتی اسم این کرم هم درست تلفظ نکرد فکر میکنم اصلا وارد نبود میخواستم بدونم پیش دکتری رفتید راهنماییتون کنه ؟ چون من واقعا نا امید شدم

بعد ببخشید میخواستم بدونم چهل پنجاه تا کرم کافیه ؟ من یه پام کلا بی رنگه ویتیلیگوعه عذابم میده مثلا ...

بله من دکتر حال روحیم رو دید گفت سفید کن،من چهل تا گرفتم ده تاش موند برام ،بله به دستتون بزنید دستکش یه بار مصرف بپوشید از روش دستکش نخی بزارید تا صبح بمونه

البته من پوست خودم سفید بود زود رنگ باز کردم،اما حتما بعدش ضد آفتاب بزنید ،من تو گرمای داغ کیش هم رفتم اما مراعات کردم و دچار سوختگی یا لک نشدم

ممکنه دوستتون نازک یا تیره بشه اولش،نا امید نشید و ادامه بدید

بعد ببخشید میخواستم بدونم چهل پنجاه تا کرم کافیه ؟ من یه پام کلا بی رنگه ویتیلیگوعه عذابم میده مثلا ...

کرم ایرانی بزنید خارجی غیر طبیعی میکنه رنگ رو،الان من همرنگ ژاله صامتی شدم

کرم ایرانی بزنید خارجی غیر طبیعی میکنه رنگ رو،الان من همرنگ ژاله صامتی شدم

مرسی که صادقانه بهم گفتی الان هیشکس راجب این چیزا به آدم چیزی نمیگه ایشالا خدا هر چی میخوای بهت بده 💝

مرسی که صادقانه بهم گفتی الان هیشکس راجب این چیزا به آدم چیزی نمیگه ایشالا خدا هر چی میخوای بهت بده ...

قربونت برم انشالله هر جور برات صلاحه اتفاق بیوفته،من آرامش و اعصابم به هم ریخته بود الان یکسال و نیم هست که سفید کردم و انگار هیچ وقت این بیماری رو نداشتم حال روحیم عالیه شکر خدا،واسه شما هم آرزو میکنم که بهترین جواب رو بگیری

سلام عزیزم میشه اسم دکترتون رو برای من بگید

من پوستم هیچ مشکلی نداره ولی نزدیک به دوساله دیگه کل زنذگیم شده اینکه سفید بشم خیلی اذیتم میکنه

میخواستم ببینم پزشک میتونه تو این مسیر همراهیم کنه حاصرم همه عواقبش هم به جون بخرم

قربونت برم انشالله هر جور برات صلاحه اتفاق بیوفته،من آرامش و اعصابم به هم ریخته بود الان یکسال و نیم ...

برای بیماری ماکولار ،که رنگ پوست خود به خود سیاه میشه این دارو اثر داره ؟

الهی گاهی نگاهی