2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم ،کلا سفید شدم

ممنون که جواب دادی♡

میشه راهنماییم کنی؟ واقعا خیلی خیلی به تجربه‌ت نیاز دارم 

لکه ها به چند درصد رسید که مونوبنزن زدی؟ 

چند ساله درگیری؟

عوارضی داشت برات؟

پوستت صورتی یا پوسته پوسته شد؟

هر روز میزدی یا هفته ای دوبار؟ 

قسمت هایی که مونوبنزن زدی رنگشون ثابت موند و برنگشت؟ 

زخم و تاول نزدی؟ الان اگه پوستت زخم بشه اذیت نمیشی؟

اینکه میگن احتمال سرطان پوست و آفتاب سوختگی میره بالا چی؟ 

اینکه دائم ضد آفتاب بزنی اذیتت نکرد؟ 

ابرو و موهات سفید نشد؟ 

میتونی تاتو (ابرو و بدن) بکنی؟ رنگ میگیره؟ 

کلا هر چیزی که اذیتت کنه یا عوارض برات محسوب بشه وجود داره؟ یا راضی هستی؟ 

ممنون که جواب دادی♡میشه راهنماییم کنی؟ واقعا خیلی خیلی به تجربه‌ت نیاز دارم لکه ها به چند درصد رسید ...

سلام عزیزم من سی سال درگیر بودم ۶۰ درصد اگه داشتم پنج ماه روزی دوبار فقططططط به دستام تا کتف زدم و روی پام و بقیه پوستمم سفید شد،اصلا به صورتم نزدم، پماد ایرانی زنگ طبیعی میده به پوست پماد خارجی سفید گچی میشه،دوماه اول ممکنه پوستت تیره تر و نازک تر بشه ،مال من فقط قسمت آرنج یه مقدار قرمز شد که طبیعیه چون پوست نازک میشه الان من یکساله که سفید کردم برنگشته و اینکه توی آفتاب کیش هم رفتم اما چون تو سایه بودم و ضد آفتاب زده بودم مشکلی پیش نیومد،نه اصلا مو سفید نمیشه ،در مورد تتو نمی‌دونم چیزی 

بله من که بینهایت راضی هستم و اصلا یه آدم دیگه شدم اعصابم آروم شده سفید و ناز شدم،اعتماد به نفسم عالی شده همه میگن عجببببب پوستی داری 

تناژ رنگی پوستم مثل رنگ پوست ژاله صامتی شده،فکر کنم خود اونم سفید کرده کامل چون قدیما صورتش پر کک مک بود

باز سوال داشتی بپرس

بعد من وقتی پماد میزدم روی دستم دستکش یه بار مصرف با آستین بلند میپوشیدم،مراقب باش حتی المقدور به اطرافیانتان نخوره ،البته اونقدرم قوی نیست که با دو سه بار برخورد طرف بدنش لک بشه

سلام عزیزم من سی سال درگیر بودم ۶۰ درصد اگه داشتم پنج ماه روزی دوبار فقططططط به دستام تا کتف زدم و ر ...

خیلی خیلی  خیلی ممنون از راهنماییت♡♡♡

یعنی به صورت نزدی ولی روی صورتت خودش تاثیر گذاشت؟ 

چقدر استفاده کردی؟ مثلا اندازه یه عدس یا یه نخود روی هر قسمت؟ چقد میزاشتی بمونه و بعد میشستی‌شون؟

بعد ببخشید تاثیرش روی بالاتنه و بیکینی چجوری بود؟ من یه لکه افتاده روی سینم ممکنه هاله رنگی سینه هم بی‌رنگ بشه؟

یه پماد برای چند روز کافیه؟

بعد ضدآفتاب قوی چی استفاده میکنی؟ نیاز به آبرسان و مرطوب‌کننده‌ نداشتی؟ پوستت خشک و پوسته پوسته نشد؟

مونوبنزن بهورزان استفاده میکردی؟

بین مونوبنزن بهورزان ۲۰ درصد و مونوکویین هندی ۴۰ درصد کدوم بهتره؟

و اینکه از کجا پماد رو تهیه میکردی؟

من نسخه ندارم که از داروخانه بگیرم ، دکترم خیلی اذیتم میکنه اصلا نمیزاره اسم دپگمنتاسیون کردن بیارم اعتماد به نفس نابود شده ، روح و روانم بهم ریخته ، مردم دیوونه یجوری رفتار میکنن انگار واگیرداره یا جزام داری

فقط میخوام زودتر سفید کنم تمام بشه بره ، یکمی از آفتاب و سرطان پوست و اینکه میگن تاول اینا میزنه میترسم ولی حداقل بدتر از وضعیت الانم نیست 

خیلی خیلی خیلی ممنون از راهنماییت♡♡♡یعنی به صورت نزدی ولی روی صورتت خودش تاثیر گذاشت؟ چقدر استفاده ...

من بهوزان بیست درصد تهیه کردم ،اگه تهرانی آدرس بدم بری سفارش بدی بیاره برات،خارجی هاش شنیدم خییییلی غیر طبیعی سفید می‌کنه ،پوستم کمی نازک و قرمز شد ،من ۹ شب میزدم روش دستکش یه بار مصرف میپوشیدم روی اون هم دستکش نخی با لباس آستین بلند،صبح دوش می‌گرفتم دوباره میزدم تا شب دیگه نمیشستم،من ضد آفتاب spf50 میزنم،دکتر بیخود حرف میزنه اون از بار روانی که این بیماری داره خبر نداره،من اصلا یه فصل جدیدی تو زندگیم رقم خورد،بیکینی رو هم مثل ماه سفید میکنه،به صورتت نزن ولی ،این پماد داخل خون می‌ره و جاهای دیگه رو خودش سفید میکنه،خال و لک رو هم برمیداره،پوستت میشه مثل پوست بچه

خیلی خیلی خیلی ممنون از راهنماییت♡♡♡یعنی به صورت نزدی ولی روی صورتت خودش تاثیر گذاشت؟ چقدر استفاده ...

من هر دو روز یه پماد برای دستام و روی پام مصرف میکردم

من بهوزان بیست درصد تهیه کردم ،اگه تهرانی آدرس بدم بری سفارش بدی بیاره برات،خارجی هاش شنیدم خییییلی ...

پس همون بهوزان رو بگیرم بهتره 

تهران نیستم ولی نزدیکم ، ارسال ندارن؟ 

شما‌ مونوبنزن بهوزان رو چه قیمت میخری؟

یه پیجی هست ولی نمیدونم بهش اعتماد بکنم یا نه ، قیمتاش هم زیاده

برای بیکینی من میخواستم برم لابیاپلاستی ، بنظرت اول برم عمل کنم یا اول سفید کردن این لکه‌ها رو تمام کنم؟

و هاله سینه‌م ممکنه بی‌رنگ بشه؟

پس همون بهوزان رو بگیرم بهتره تهران نیستم ولی نزدیکم ، ارسال ندارن؟ شما‌ مونوبنزن بهوزان رو چه قیمت ...

من از ۹۸ تومن گرفتم تاااا ۱۲۰ تومن ،نمیدونم ارسال داره یا نه ،اما من از داروخانه فرشته حوری توی تهرانپارس سفارش دادم،بیعانه دادم واسم آورد

پس همون بهوزان رو بگیرم بهتره تهران نیستم ولی نزدیکم ، ارسال ندارن؟ شما‌ مونوبنزن بهوزان رو چه قیمت ...

نه هالهقهوه ای روشن میشه بی رنگ نمیشه،اول سفید کن بعد برو جراحی ، اگه لیزر میخوای بری اول لیزر کن بعد سفید کن

پیج چند میگه کرم رو اون موقع که من میخواستم بزنم بعضی جاها تا پانصد هم بود

نه هالهقهوه ای روشن میشه بی رنگ نمیشه،اول سفید کن بعد برو جراحی ، اگه لیزر میخوای بری اول لیزر کن بع ...

مال من قهوه ای روشنه بعد یه لکه سفید کوچولو روشه که نمیدونم همون ویتیلیگو یا نه ولی امیدوارم اون رنگی نشه 

پس اول جلسات لیزرم رو تکمیل کنم و بعد برم سراغ سفیدی و بعد عمل؟ 

اگه رد بخیه رو بخوام کربوکسی کنم چون ملانین ندارم پوستم ممکنه بسوزه بنظرت؟

من از ۹۸ تومن گرفتم تاااا ۱۲۰ تومن ،نمیدونم ارسال داره یا نه ،اما من از داروخانه فرشته حوری توی تهرا ...

منم تا ۲۰۰ تومن شنيده بودم ولی این پیجه میگه ۱۲۰۰ که زیاده 

این داروخانه رو سرچ زدم یه شماره داشت ولی امروز بسته‌س انگار 

یا زنگ میزنم ببینم ارسال میکنن یا میرم یه داروخانه نزدیک شاید با قیمت بالاتر بدون نسخه دادن

منم تا ۲۰۰ تومن شنيده بودم ولی این پیجه میگه ۱۲۰۰ که زیاده این داروخانه رو سرچ زدم یه شماره داشت ولی ...

انشالله که گیرت بیاد،مامان من هر داروخانه ای میدید می‌پرسید اوایل دوتا سه تا می گرفت ،تا بعدادکه به این خانم دکتر سفارش دادم چهل تا واسم آورد