2777
2789

ببخشید میتونم یه سوال عجیب بپرسم؟

اگه بین رنگ پوست سالم طبیعی قبلی (بدون هیچ لک پیسی) و رنگ پوستی که الان با منوبنزون دارین ، میتونستین انتخاب کنید کدوم رو ترجیح میدادین؟

یه کسی هست که پیسی داره ولی روی صورتش آشکارا معلوم نیست و دودله برای سفید کردن ، فقط بدنش داره که بخاطرش نمیتونه ازدواج کنه

میترسه اگه سفید کنه پوستش بدتر بشه ، سرخ بشه یا لک های تیرهتر برگردن یا توی پروسه ازدواج و بچه دار شدن روش عیب بزارن انگار مریضه

قربونت برم انشالله هر جور برات صلاحه اتفاق بیوفته،من آرامش و اعصابم به هم ریخته بود الان یکسال و نیم ...

سلام عزیزم کاش میتونستی جوابم و بدی من چهار ماه هست منوبنزون استفاده میکنم تغیری نداشته پوستم شما چقدر طول کشید تا یک دست سفید شد پوستت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید میتونم یه سوال عجیب بپرسم؟اگه بین رنگ پوست سالم طبیعی قبلی (بدون هیچ لک پیسی) و رنگ پوستی که ...

عزیزم من الان دقیقا این مشکل دارم و در حال درمانم ولی نمیدونم چرا دارو اثری نداشته روی بدنم هیچ کس جز اون کسایی که بیماری دارن نمیتونن درک کنن چقدر سخته من درسته جسمانی به گفته بقیه مشکل خاصی ندارم ولی امان از روحیه ام از وقتی نه ساله ام بوده اینجوری بودم من آنقدر به خاطر دردم گریه کردم که احساس میکنم قرار نیست دیگه خوب بشه و گرنه چرا نباید چهار ماه اثری داشته باشه

خواهش میکنم اگه کسی مصرف کرده بیاد و راهنمایی کنه منو

عزیزم من الان دقیقا این مشکل دارم و در حال درمانم ولی نمیدونم چرا دارو اثری نداشته روی بدنم هیچ کس ج ...

عزیزم درحال درمان برای برگردوندن رنگدانه ها هستی یا داری رنگدانه رو از بین میبری که پوستت سفید بشه؟

۴ ماه منوبنزون زدی ولی تغییری نکردی؟ چند درصد درگیری؟

درک میکنم خیلی سخته روح و روان آدم نابود میشه

عزیزم درحال درمان برای برگردوندن رنگدانه ها هستی یا داری رنگدانه رو از بین میبری که پوستت سفید بشه؟۴ ...

آره عزیزم الان دقیقا چهار ماه هستش که من مونوبنزون استفاده میکنم نمیگم تغیرییی نداشته چند قسمت بدنم اگه جدید گرفته ولی تأثیر زیادی نداشته من الان حدود ۶۰ درصد بدنم و گرفته موقع استفاده از پماد خیلی درگیری دارم چون خیلی گرفته نمیشه درست پماد بزنم ولی خب من شاید روی من دارم اثر نداشته و گرنه من چند نفر دیم که از من کمتر بوده درصد مبتلا بودنشون ولی خب به سه ماه نکشیده پوستشون سفید شده و خیلی هم راضی هستند و قشنگ تر شدن

انشالله که گیرت بیاد،مامان من هر داروخانه ای میدید می‌پرسید اوایل دوتا سه تا می گرفت ،تا بعدادکه به ...

سلام عزیزم.منم چند ساله درگیر این بیماری هستم اللن دارم تز پوماد منو بنزون استفاده میکنم ولی بشدت پوستم ملتهب و قرمز و خارش شدید میگیره.شما این مشکلو نداشتید وقتی استفاده میکردید؟