2777
2789

برای عشقم دوهفته ای هست دعا گرفتم امروز سرم توگوشی بود یه لحظه حس کردم یکی از پشت سرم سرشو آورده سمت من مثل اینکه کسی بخواد گوشیتو بخون زهره ترک شدم سریع برگشتم دیدم کسی نیست و تعجب کردم ک تو کل زندگیم اولین باره همچین اشتباهی کردم و عجیبه ... تا اینکه بعد چند ساعت الان یادم ب اون دعا و اینکه میگن موکل داره افتاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اثر کرد؟؟؟

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

کارت درست نبوده 

نباید رو اراده کسی اثر بذاریم بعدا بد می بینیم

برو بپرس چطور میشه برش گردوند

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

ببین من میشناسم کسی که دعا گرفته برای کسی مه باهاش ازدواج کنه دعا میکن چهل روز جواب میده اونم دوماه نشد جدا شدن طلاق گرفتن ازهم دعا خوب نیست البته دعا کردن خوبه دعا وجادو جنبل  که طرف مجبور کنن خوب نیست حتما باطل کن تو اب روان بندازه و توبه کن 

ببین من میشناسم کسی که دعا گرفته برای کسی مه باهاش ازدواج کنه دعا میکن چهل روز جواب میده اونم دوماه ...

ببین. ما اصلا اونم بخواد منم بخوام شرایط رسیدن نداریم اما مدت طولانی ارتباط عاطفی داشتیم و من خیلی بهش فکر میکنم الانم دیگه در ارتباط نیستیم ولی من زورم میاد من انقد از جدایی زجر بکشم اون ریلکس باشه حداقل دلم میخواد اونم یکم دلش تنگ شه تو این جدایی ک من انقد بابتش اذیت شدم

ببین. ما اصلا اونم بخواد منم بخوام شرایط رسیدن نداریم اما مدت طولانی ارتباط عاطفی داشتیم و من خیلی ب ...

اخه فقط این نیست ممکنه توهم درگیر بشی ممکنه توهم اذیت بشی فکرت و روحت درگیر بشه رو رندگیت تاثیر بذاره