2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینه بنظرتون جای من باشید چه فکری میکنید  زیر آوار موندن همیشه دردناکه زیر آوار زلزله زیر آو ...

وا عزیزم خب این یه پیام اماده هست دیگه. شدهرت بنده خدا کپی کرده فقط. از خودش که نساخته و ننوشته...  

حساس شدی عزیزم

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
اینه بنظرتون جای من باشید چه فکری میکنید  زیر آوار موندن همیشه دردناکه زیر آوار زلزله زیر آو ...

خب زیادم پیام بدی نیست. فک کنم زنش بهش خیانت کرده . هنوز دلش خونه ازش

شما به خودتون نگیرید

اره منم همین فکرو کردم. اخه اگه شوهرم علتشو پرسید چی بگم

بنظرم اصلا این کارو نکن. الکی و بیدلیل باعث ایجاد کینه میشی. اگه بری ممکنه خانوادش فکر کنن باهاشون لج افتادی یا کلاس میذاری یا ازشون بدت میاد و ....

اگه تا این حد حساسی که ناخوداگاه پیامهای بی قصد و غرضشون اذیتت میکنه خب گروهو نخون اصلا. ولی اگه لفت بدی درست نیست و بی احترامیه

اره منم همین فکرو کردم. اخه اگه شوهرم علتشو پرسید چی بگم

قشنگ براش دلخوریت رو توضیح بده. بگو به این دلیل 

روراست باش. هر حرفی رو باید به موقع زد

اگه نگی حرفا رو هم تلنبار میشن یه دفعه میبینی ادم منفجر میشه همه چی رو خراب میکنه