2777
2789

حساس نباش گلم اعتماد بنفس داشته باش هر چه شما این فکرا تو سرت باشه مطمئناتو رفتارت وحرفات هم بروز داده میشه وشوهرت خودبخود بیشتر سوق پیدا میکنه سمت گذشته سعی کن جو گروه رو تغییر بدی با مطالبی که خودت میدونی باعث میشه از اون حال وهوا بیان بیرون 

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگ براش دلخوریت رو توضیح بده. بگو به این دلیل  روراست باش. هر حرفی رو باید به موقع زد اگه ن ...

گلم هرچی نسبت به زندگیه گذشته شوهرش بی تفاوت تر باشه بهتره چون اینجوری شوهرش بیشتر میره سمت گذشته وبهش فکر میکنه😊

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

بنظرمن هم شما خيلي حساس شدي،اين يه پيام راجع به عشقا وخاطراتي كه با اين زلزله ها زيرخاك مدفون ميشن هست،تو چرا به خودت ميگيري،بعدش هم به هرحال اونايي هم كه ازدواج اولشون هست ممكنه يه خاطراتي ازدوران مجرديشون داشته باشن،ذهن آدمارو كه نميشه شستشو داد،سخت نگير همين كه زندگيت خوبه مطمئن باش شوهرت دوست داره.

اللهم صَل علي محمد وآل محمد

عزیزم این پست رو صدها نفر گذاشتن انقدر حساس و ضعیف نباش...از گروه بیرون اومدنت هم نشونه ی ضعفه و راستش یه کم گوش تلخیه..اعتماد به نفس داشته باش و وجه ت رو خراب نکن ...من مطمئنم که این پست رو اصلا نسبت به گذشته شون نزاشتن...

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
ببخشید چطور میتونم این تاپیکمو پاک کنم?

فکر کنم باید یه تاپیک دیگه بزنید و از نینی یار بخواید این تاپیک رو پاک کنه

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

چون خودتون هم ازدواج دومتونه به روي شوهرتون نيار چون اون موقع شوهرتون هم رفتار شمارو هم زير نظر ميزاره و سعي ميكنه مو رو از ماست بكشه بيرون تا بگه منظوري ازون متن نداشته 

و اون متن هم به نظر من چيز مهمي نيست كه آدمو ناراحت كنه يه متن آمادس