2777
2789
عنوان

خانماشما بیمه دارید بیمه تون چیه

250 بازدید | 29 پست

ما ک نداریم همسرم شغلش ازاده نمیدونم چکارکنیم 

ازاد بیمه شامل میشه ؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برین خودتون بیمه تامین اجتماعی کنید خب هرکسی میتونه

کامل شامل درمانی میشه؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

اصن بیمه بدرد نمیخوره 

برا زایمانت فقط بیمه کنید اونم تکمیلی

اگه خیلی بیمه میخوای بیمه ایرانیان هم میتونی بکنی سالیانه پول میدی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اصن بیمه بدرد نمیخوره برا زایمانت فقط بیمه کنید اونم تکمیلیاگه خیلی بیمه میخوای بیمه ایرانیان هم میت ...

بیمه ایرانیان شامل درمانی هم میشه هزینه ها درمان رو میده؟

برین خودتون بیمه تامین اجتماعی کنید خب هرکسی میتونه

تامینو که دیگه خیلی کم قبول میکنن

کلی پول میگیره از اونطرف کلی بدهی به بیمارستانا و ... داره 

سخت قبولش میکنن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
بیمه اختیاری تأمین اجتماعی خودمون حق بیمه واریز میکنیم

چند میریزید؟

درمانی هم شاملتون میشه 

رایگانه بیمارستان ها؟

من پسرمو فقط بیمه تامین اجتماعی کردم خودم و همسرم هرجا میریم آزاد

اها چند میریزید؟

اطلاع ندارم همسرم همه کاراشو انجام میده 😂

درمانی شامل میشه؟

کامل شامل درمانی میشه؟

کامل مثلا زیبایی اینا که نه ولی خب ببین بیمه واسه زایمانت خوبه واسه خدایی نکرده سرما بخوری خوبه ولی همچین تغییر زیادی تو این بیمه ها نیست فقط خوبیشون اینه ک واسه پیر شدنت راحتی! وقتی ۳۰ سال بیمه بدی بعدش هرماه حقوق و عیدی داری اذم خبر نداره شاید وقتی پیر شدیم همین۷.۸تومن واسمون دوای دردامون باشه

تو یه هفته دو تا از اشناهامون عمل قلب انجام دادن یکی با بیمه تامین کلا۱۰ ملیون شد هرینه بستری و همش و اون یکی ۷۰ ملیون! بیمه نداشت