2789
عنوان

شوهرم

176 بازدید | 17 پست

دیشب تا ۶صبح داشتم خونه تمیز میکردم    انقد کار کردم خسته خسته 

امروز ب شوهرم گفتم  صبح رف نن خرید  اومد صبحونه خورد خوابید 

ی چند بتر رو تختی درس کرد 

رو تختیمون کج مینداخت بش گفت اخه چرا این کارو میکنی  دوباره کار میکنی  من هی باید کار کنم 

درس بنداز    این کارو میکنه میگع ول کن خودش یعنی من   باز مرتب میکنم 

بد یهو برگشت گفت  چه مرگته    دارم درس میندازم دیگع گفتم  درس  حرف برن یعنی چی ب  من میگی چ مرگته من همینطر دارم کار میکنم  ب خاطر ی رو تختی میگی چ مرگته 

مامانت چ مرگشه خواهرت چ مرگشته  یعو گفت  خوبه ب مامان تو بگم چ مرگشه گفتم  تو ب خود من گفتی حالا ب مامانت میگم بدت میاد  چطور ب من گفتی چیکار ب مامان من داری 

یهو ی دونه خوابوند  تو گیج گاهم  دیگه هیچی نگفتم   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بحث سر رو تختی؟فکر کنم دلت از یه چیز دیگه پر بوده...بعدش چیکار به مادر و خواهرش داشتی

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

بعد یه چیز دیگه با کارهای خونه خودتو پیر نکن...خیلی سر این چیزا حرص نخور ارزش نداره

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

عزیزان سعی کنید سر هر چیز ساده بهم گیر ندید من خودمم مشکل دارم چون شوهرم خیلی بچه بود با ۳۶ سال سن.ک ...

گذشت و تحمل برای همه جواب نمیده تبدیل میشی به تو سری خور شوهر من فوق العاده بد دهنه بیخود به خانوادم و خودم فحش بد میده مثلا با من مشکل داره خونمون هستیم تنها  به خانوادم فحش میده خیلی سمی هست منم جدیدا شدم مثل خودش تا حساب کار دستش بیاد خیلی بددهنه مادرش هیچچچچچچ وقتی برا تربیتش نذاشته ادعا هم دارن 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )