2777
2789

از هر قسمت جدا عکس بگیرید تا نوشته ها واضح و بزرگتر بیوفته

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اسی کجا این ازمایشو دادید ؟

اخه مال ما خیلی ساده تر بود

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ما تو شهر خودمون ازمایگاه پاتو بیولوژی پاستور

گلبول سفیدش زیاد بوده ک دورش خط کشیده ؟ دکتر چی گفت

خودمم مشکلی ندارم و سه تا فولی تخمک 23.19.21دارم میگی بارداری میشم؟؟

بنظرم شانس باروری خیلی بالایی دارید ان شاءالله همون ماه های اول اقدام نتیجه میگیرید 

چطوری تاپیکمو برزو کنم تا دوباره بیا بالا

یا یه تاپیک جدید بزنید 

یا وقتی کاربر ها نظر میذارن خود تاپیک میره تو بروزرسانی ها 

میگم گلبول زیاد تو نمونه اسپرم نشونه التهاب یا عفونتی چیزی بوده که انتی بیوتیک نیاز بوده ..و لی اگر دکتر گفته مشکلی نیست پس حتما نیست و بهتر میدونه