2777
2789
عنوان

تسلیت میگم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 132 پست
من نميتونم اخبار كوش بدم تا كشته ها رو ميبينم حالم بدتر ميشه...خداكنه زودتر انتن و وصل كنن 

آره اصلا تی‌وی نبین فقط استرستو بیشتر میکنه

ان‌شاالله تا امشب آنتن وصل میشه شوهرت تماس میگیره صحیح و سالم

نگران نباش عزیزه دلم

🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنتن ها رسما کاذب بوده ولی کسایی که زیر سقف نبودن مشکلی براشون پیش نیومده - اونجا هم مثل تهران نیست ...

اخه تا نيم ساعت قبلش خبر دارم يكي از دوستاش كه خونس روستاي اونجاست دعوتش كرده بود خونشون برا شام اونجا بود😢😢😢

شماره يكيو دارم ولي نميكيره....باباش همش ز ميزنه ميكه باهاش حرف زدي كفتم اره خوبه ولي حالا بهشون راس ...

آذری جهرمی، وزیر ارتباطات گفت: باتری ذخیره سایت‌های موبایل در مناطق زلزله زده در حال اتمام است؛ همکاران در حال ارسال مولد برق اضطراری برای سایتهای مذکور هستند.

ببین آنتن کاذبه 

ممنون گلم

دوستان همسر یکی از دوستانم رفت گفتن از 7 تا10 صبح فقط خون میگیرت

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
عه آخه اينجا نوشته ٨تا١٥ بيشتريا رو من به شوهرم هم گفتم بره خون بده 

نمیدونم ایشون مرخصی گرفتش که بره خون بده ولی نگرفتن

شاید اون مرکز فقط اینطوری کرد

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
الان ازاخباردیدم تاالان 345نفرکشته درزلزله کرمانشاه!بیشترین کشته هم توی قصرشیرین وسرپل ذهاب بود وتسل ...