2777
2789
عنوان

تسلیت میگم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 132 پست
خودم كرمانشاهم شوهرم مرزه از ديشب بعداز زلزله كوشيش خاموشه هنوز نخوابيدم همش دارم با كريه ميكيرمش

عزیز دلم آرامش خودتو حفظ کن

مطمئن باش اتفاقی نیفتاده

اونجا برق و آنتن ندارن تلفن هم قطع شده همین الان اخبار گفت

مشغول نجات مردم هستن

اصلا نگران نباش

اونایی ک از خونه و ساختمون و ... بیرون اومدن سالم هستن

مطمئن باش صحیح و سالمه

🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله مرسي 

به خونواده همسرت اطلاع بده گلم

ایشالا میرن دنبالش صحیح و سالم میارنش

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
خداكنه فقط انتن قطع شده باشه

آره عزیزه دلم آنتن قطع شده

گفتن ب احتمال زیاد تا امشب وصل میشه ولی بازم معلوم نیست ک وصل بشه یا نه

آرامش خودتو حفظ کن

زیاد هم تماس نگیر چون فقط استرس خودت بیشتر میشه

ممنون نازنین که اطلاع دادی

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ممنون عزيزم انشاالله خدا كمكمون كنه

خدا کمک میکنه من مطمئنم

امداد و مردم هم در حال کمک هستن

اصلا نگران نباش

میخوای یکم قرآن بخون ک آروم شی

آره عزیزه دلم آنتن قطع شده گفتن ب احتمال زیاد تا امشب وصل میشه ولی بازم معلوم نیست ک وصل بشه یا نه ...

من نميتونم اخبار كوش بدم تا كشته ها رو ميبينم حالم بدتر ميشه...خداكنه زودتر انتن و وصل كنن 

من نميتونم اخبار كوش بدم تا كشته ها رو ميبينم حالم بدتر ميشه...خداكنه زودتر انتن و وصل كنن 

آنتن ها رسما کاذب بوده ولی کسایی که زیر سقف نبودن مشکلی براشون پیش نیومده - اونجا هم مثل تهران نیست بزرگراه - پل .. اینا باشه هر کی بیرون بوده زنده مونده و با توجه به ساعت زلزله کسی خواب نبوده 

به دلت بد نده