تی_تی2 مدیر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 عنوان تسلیت میگم.. | مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 132 پست از تمام وجودمخدا به دل بازمانده ها رحم کنه😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰 1396/08/22 | 10:32 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mariiiiiiiiiiya عضویت: 1396/05/14 تعداد پست: 2935 چرا شبکه خبر اصلا از آوار برداری و امداد نشون نمیده؟
artemisss عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2937 بیشترین صدمات: قصر شیرین ، سر پل ذهاب و روستاهای این منطقه 🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜
**dokhtarkord** عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 915 عزیزم ان شاالله که چیزی نیس نگران نباش اروم باش ...شوهرتون چیکاره اس؟ ماشين سنكين داره اونجا بار داشت ديروز خواست بركرده من نذاشتم كفتم بمون فردا بيا اكه جيزيش بشه خودمو نميبخشم خاك تو سرم
مــدادشَمعے عضویت: 1396/05/14 تعداد پست: 709 ماشين سنكين داره اونجا بار داشت ديروز خواست بركرده من نذاشتم كفتم بمون فردا بيا اكه جيزيش بشه خودمو ... نگران نباش عزیزم دوستی کسی همراهش نبود شمارشو داشته باشی شاید گوشیش باتری خالی کرده خاموش شده ◄ نِوِشتَטּ کــار مـَטּ نیســـتـــ ►
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 توروخدا براش دعا كنيد حتما گلم ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
artemisss عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2937 انشاالله همین الان خانوم گزارشگر گفت ۲۱۴ کشتهتا الان بیش از ۱۱۸ پسلرزه داشته خدا رحمتشون کنه 🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜
**dokhtarkord** عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 915 گلم نکن اینطوری با خودت ایشالا سالمه براش دعا میکنیم تروخدا اروم باش مرسي ايندر كريه كردم جشام باز نميشه بيجاره مامانمم با به بام كريه ميكنه
مامان_سپنتا_و_کیانا عضویت: 1392/04/05 تعداد پست: 12087 توروخدا براش دعا كنيد عزیز دلم شاید تلفن ها قطع شدن دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش... کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش.... ❤sh❤sh❤
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 مرسي ايندر كريه كردم جشام باز نميشه بيجاره مامانمم با به بام كريه ميكنه اروم باش نازنینماون جا الان احتمال اینکه گوشی انتن نده زیادهحتما برا کمک رفته ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
مامان_یلدا13 عضویت: 1393/07/17 تعداد پست: 3681 مرسي ايندر كريه كردم جشام باز نميشه بيجاره مامانمم با به بام كريه ميكنه عزیزم ما همراه اولی هستیم آنتن ها کاذب شده الکی بوق میخوره
**dokhtarkord** عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 915 نگران نباش عزیزم دوستی کسی همراهش نبود شمارشو داشته باشی شاید گوشیش باتری خالی کرده خاموش شده شماره يكيو دارم ولي نميكيره....باباش همش ز ميزنه ميكه باهاش حرف زدي كفتم اره خوبه ولي حالا بهشون راستشو ميكم كه برن دنبالش