2777
2789
عنوان

تسلیت میگم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 132 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخرین شادی دسته جمعی ما کی بود.

همیشه که به عزاییم 

پلاسکو یادتونه

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.

واى خدا به خانواده هاشون صبر بده خيلى ناراحت شدم چرا مسؤلين يه فكرى نميكنن كسور ما ك زلزله خيزه ساختموناى امن بسازن

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

بچه برا خاله مامانم و بچه هاش دعا کنین سرپلن هنوز از شان خبر نداریم از دختر عموم و بچه هاش و فامیلمان خبر گرفتیم اونا تو سرپل چادر برایشان زدن ولی از اینا  خبر نداریم  نمیدانم چه به سرشان آمده 

خدایا امیدم به توست ناامیدم مکن  
کجاها زلزله اومده

بیشتر تو مرز عراق خسارت زده

جنوب و جنوب غربی

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

کرمانشاهی های عزیزممم😢😢😢

خدا بهمون صبر بده 

چقدر دردناکه

انگار گوشه ای از قلب ادم کنده شده😢😢😢

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
بچه برا خاله مامانم و بچه هاش دعا کنین سرپلن هنوز از شان خبر نداریم از دختر عموم و بچه هاش و فامیلما ...

انشالله طوری نیست

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍