2777
2789
عنوان

تسلیت میگم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 132 پست
کرمانشاهی های عزیزممم😢😢😢 خدا بهمون صبر بده  چقدر دردناکه انگار گوشه ای از قلب ادم کنده شد ...

واقعا 

من احساس میکنم تو خلا هستم

دلم داره میترکه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه برا خاله مامانم و بچه هاش دعا کنین سرپلن هنوز از شان خبر نداریم از دختر عموم و بچه هاش و فامیلما ...

وای عزیزم ان‌شاالله ک سالمَن

خدایا خودت رحم کن🙏

🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜
بچه برا خاله مامانم و بچه هاش دعا کنین سرپلن هنوز از شان خبر نداریم از دختر عموم و بچه هاش و فامیلما ...

عزیزم

انشالله که خبر خوش بهت میرسه عزیزممممم

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
بخدا دستم خورد اشتباه فرستادم ادیت کردم ک

عزیزم متوجه شدیم 

اشکال نداره پیش میاد

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
واقعا  من احساس میکنم تو خلا هستم دلم داره میترکه

چند وقت میش تو مشهد زلزله میوند

لنقدر غصه میخوردم

به خدا شب از خواب بلند میشدم 

نگرانشون بودم😢😢

هموطنای عزیزم😢😢😢😢

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
من شوهرم تو هلال احمر هست.هی خبرمیاد براش.تعداد فوت شده ها خیلی زیاده...ولی تلوزیون دارن یواش یواش م ...

خدای من😢😢😢😢

عزیزم ان شاالله بزودی خبر سالم بودنشون رو میشنوید

من که میخوام نذر صلوات کنم برای زیر اوار مونده ها

بچه ها شمام هرچی میتونین صلوات بفرستین