تی_تی2 مدیر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 عنوان تسلیت میگم.. | مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 132 پست از تمام وجودمخدا به دل بازمانده ها رحم کنه😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰 1396/08/22 | 10:32 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 کرمانشاهی های عزیزممم😢😢😢 خدا بهمون صبر بده چقدر دردناکه انگار گوشه ای از قلب ادم کنده شد ... واقعا من احساس میکنم تو خلا هستمدلم داره میترکه ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
mahayana عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 1194 چرا میخندی؟ بخدا دستم خورد اشتباه فرستادمادیت کردم ک دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
artemisss عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2937 بچه برا خاله مامانم و بچه هاش دعا کنین سرپلن هنوز از شان خبر نداریم از دختر عموم و بچه هاش و فامیلما ... وای عزیزم انشاالله ک سالمَنخدایا خودت رحم کن🙏 🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜
مامان_سپنتا_و_کیانا عضویت: 1392/04/05 تعداد پست: 12087 بچه برا خاله مامانم و بچه هاش دعا کنین سرپلن هنوز از شان خبر نداریم از دختر عموم و بچه هاش و فامیلما ... عزیزمانشالله که خبر خوش بهت میرسه عزیزممممم دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش... کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش.... ❤sh❤sh❤
بهار570 عضویت: 1394/05/16 تعداد پست: 28645 بخدا دستم خورد اشتباه فرستادم ادیت کردم ک عزیزمی😍😍 هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
تب عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 6853 من شوهرم تو هلال احمر هست.هی خبرمیاد براش.تعداد فوت شده ها خیلی زیاده...ولی تلوزیون دارن یواش یواش میگن
hamideh عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 1661 خدااا به پدر و مادرهاشون صبر بده سخته واقعااااااااسخته😔😔😔😔😔😔😔😔
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 بخدا دستم خورد اشتباه فرستادم ادیت کردم ک عزیزم متوجه شدیم اشکال نداره پیش میاد ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
artemisss عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2937 اره عزیزم رفته رفته بیشترمیشه...حالا تیوی گف چن تاروستارو فعلا آوار برداری نکردن آره کوه ریزش کرده نمیتونن فعلا آمار دقیق بدن 🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜
مامان_سپنتا_و_کیانا عضویت: 1392/04/05 تعداد پست: 12087 واقعا من احساس میکنم تو خلا هستم دلم داره میترکه چند وقت میش تو مشهد زلزله میوندلنقدر غصه میخوردمبه خدا شب از خواب بلند میشدم نگرانشون بودم😢😢هموطنای عزیزم😢😢😢😢 دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش... کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش.... ❤sh❤sh❤
سیمین11 عضویت: 1395/07/26 تعداد پست: 9328 وای خدا به بازماندگان صبر بده.خیلی سخته😥😥من الان به شوهرم میگم بره خون بده. اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅
مامان_سپنتا_و_کیانا عضویت: 1392/04/05 تعداد پست: 12087 من شوهرم تو هلال احمر هست.هی خبرمیاد براش.تعداد فوت شده ها خیلی زیاده...ولی تلوزیون دارن یواش یواش م ... خدای من😢😢😢😢 دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش... کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش.... ❤sh❤sh❤
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 بچه برا خاله مامانم و بچه هاش دعا کنین سرپلن هنوز از شان خبر نداریم از دختر عموم و بچه هاش و فامیلما ... عزیزم ان شاالله بزودی خبر سالم بودنشون رو میشنویدمن که میخوام نذر صلوات کنم برای زیر اوار مونده هابچه ها شمام هرچی میتونین صلوات بفرستین ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
مامان_سپنتا_و_کیانا عضویت: 1392/04/05 تعداد پست: 12087 بچه ها من نمیدونم گروه خونم چیهایا تست میگیرن ببینن خونم میخوره یا نه؟ دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش... کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش.... ❤sh❤sh❤