2777
2789
عنوان

زندگی تو خونه ای دیوارش کاغذیه

123 بازدید | 5 پست

چیز عجیبی که من خوندم تو نی نی سایت

طرف از همسایه خودش که صداش میاد حرف میزنه که مثلا کارا های ۱۸ و مثلا صدای حرف زدن 

خب مگه خودش تو خونه خودشم کارای ۱۸ نمیکنه حرف نمیزنه که حالا از ی آدم دیگه تو خونه خودش ایراد بگیره 

تقصیر کار اصلی اون کسی که ساختمون رو ساخته و اصلا همسایه تقصیر نداره که دیوار کاغذی چرا همه میگن تقصیر کاره ؟

زندگی تو اپارتمان منظورمه 

خب مگه با عایق کردن مشکل حل نمیشه؟

من صدای حرف زدن نرمال همسایه رو کامل میشنوم بعد همش حس بدی دارم شاید اونم صدای باد شکم های مارو میشنوه 

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

حالا حرف زدن رو کاری ندارم ولی منی که میدونم دیوارم نازکه دیگه نیاز نیست موقع کارای خاص داد و فریاد کنم که اینقد بلند

این دیگه تو جوامع بدوی افریقا هم به نظرم رعایت میشه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من صدای حرف زدن نرمال همسایه رو کامل میشنوم بعد همش حس بدی دارم شاید اونم صدای باد شکم های مارو میشن ...

برعکس مال ما صدا میره و همش میترسم چیزی بگم که بعدا بزاره تو کاسم نگران اصلا حریم خصوصی که هیچ امنیت هم ندارم تو خونه ویلایی اگه اپارتمان بود میگفتم اون امنیت داره حالا اگه صدا بره ولی ویلایی نه اعصابم هم بهم میریزه که میخوام در مورد چیز خصوصی با مامانم حرف بزنم ولی همسایه همشو میشنوه