2777
2789
عنوان

در مورد تاپیک فرزند دوم

151 بازدید | 25 پست

سلام 

خواستم بگم اکثر کسانی که بچه آوردن رو کاری حقیر و روتین و پیش پا افتاده میدونن چون 

فکر میکنن هرکسی شب اقدام کرد فردا صبحش بارداره 

من همین الان از درمانگاه برگشتم وامپولای سیکل ivf رو زدم 

امیدورام هیچ گاه گذرتو ن به مطب دکتر بیمارستان نیفته که اونوقت قدر خیلی چیزا رو میدونین 

من باید. Ivfبشم نمیدونم چند بار باید انجام بدم تا جواب بگیرم فقط میدونم راه خیلی سختی درپیش دارم و باید خیلی صبور باشم 

نمیدونید نمیتونید تصور کنین پذیرش این موضوع برا من چقدر رر سخت بود ک نمیتونم باردار بشم چون اطراف من همه اتفاقا خیلی سریع وراحت حتی بعد چندسال باردار شدن 

از تو مطب نشستن ها_سونو_امپول قرصها _رفت وآمد به ی شهر دیگ برای دکتر _تخم کشی_انتقال_

و هزینه‌ای زیادش که بگذریم 

اون انتظار کشیدن ونشدن اون آزمایش بتا تیتر منفی بیشتر از همیشه آدمو ناامید دلسرد میکنه ولی خدا با ماست

ممن خودم قبلا طرفدار پروپا قرص تک فرزندی بودم ولی وقتی مشکلاتشون رو از نزدیک دیدم پشیمون شدم و با تمام سختی های این راه دوتا بچه میارم 

پسر خاله من تک فرزند بود وبشدت گله داشت که تنهاس هر مسافرتی میرن تنهاس تو خونه تنهاس خالمم الان بشدت پشیمونه 

دوستم تک فرزند بود و بلا به دور مادرش رو از دست داد با اینکه کلی دختر خاله وخاله مهربون داره بازم احساس تنهایی داره همش میگفت کاش  خواهر برادری داشتم 

ااینکه خواهر برادرای الان با هم خوب نیستن راستش بیشترش برمیگرده به خانواده ها و تربیتشون

من خودم اوایل ازدواجم رابطم با خانواده همسرم عالی بود عااالی ولی از بس مادرشوهرم رفت بد منو به خواهرشوهرم گفت همه رو انداخت به جون هم والان رابطمون کمرنگ شده مادرشوهرمم بشدت پشیمونه ازکاراش چون دید چقدر همه باهم سرد شدن ولی چه فایده 

اگه مادرشوهر من یکم عاقل بود هیچ وقت پیش خواهر شوهرم وپیش شوهرم بد منو نمی‌گفت سعی می‌کرد بیشتر این کانون رو گرم کنه

یک مادر باید بذر محبت رو تودل خانوادش بکاره مهمترین پایگاه عاطفی خانواده باشه اونوقت همه با هم خوب وعالین 

ان شالله که عزیزم اینبار شماهم جواب بگیری

و بله حق باشماست وقتی یکی آوردی باید یکی دیگ رو حداقلش بیاری چون اگ نیاری ب اون بچه اول ظلم بزرگی کرده و تو تنهایی ابدی گذاشتیش

لطفا لطفا لطفا لایک نکنید ممنونم💙

انشالا بزودی دامنتون سبز بشه

ولی عزیزم همین آی وی اف چقد براتون هزینه داره؟ خب باید پولش باشه بچه بیارن یا ن؟ نمیشه با توهمی بنام بچه روزی میاره یکی رو وارد دنیا کرد

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاء الله که دامنتان سبز شود

بحث فرزند اوری بحثی نیست که در مورد هر کسی یه نسخه پیچیده شود

در ملا عام خیلی ها در اوردن فرزند دوم ان انرژی کافی را ندارن

بحث بعدی علاقه هست و شرایط اقتصادی

زندگی های متفاوت است پس تعداد فرزند نیز متفاوت میشود

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

انشالله به حق محمد و آل محمد هرچه زودتر صاحب یه اولاد سالم و صالح بشید عزیزم 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

اینم بگم ما همیشه جون سرحال نیستیم ممکنه هزارتا مشکل پیدا کنیم 

نمیگم بچه من پرستار من بشه ولی حداقل میتونه دست منو بگیره ی دکتر ببره بیاره اگه بچه نباشه مگه آدم هرلحظه میتونه پرستار بگیره 

مثل الان خود ما که پدر مادر امون رو دکتر می‌بریم میاریم 

به قول شوهرم میگه اگه قراره خونه سالمندان هم بریم اون بچه دستمون رو بگیره تا اونجا ببره  حداقل 

اوه بچه نباشه کی به داد ما میرسه بچه خواهر یا برادرمون که اصلا دلسوزمون نیستن 

تازه اگه بچه نداشته باشی اموالت میرسه به بچه های برادر خواهرت اموالی ک ی عمر خون دل خوردی جمعش کنی میرسه به کسایی ک حتی حاصر نیستن وقت بذارن بیان ما رو ببینن ی سری بهمون بزنن

ان شالله که عزیزم اینبار شماهم جواب بگیریو بله حق باشماست وقتی یکی آوردی باید یکی دیگ رو حداقلش بیار ...

بخدا من خودم الان میفهمم ی خواهر دلشتم برای من چقدر خوب بود همش به شوهرمم میگم 

انشالا بزودی دامنتون سبز بشهولی عزیزم همین آی وی اف چقد براتون هزینه داره؟ خب باید پولش باشه بچه بیا ...

عزیزم الان ناباروری تحت پوشش بیمه های مختلف هست وکسی پیگیر باشه میتونه با هزینه کم هم اینکار رو بکنه البته برای فرزند اول 

ولی هرچقدر هم بشه بازم ارزش داره چون از موعد ک بگذره دیگ نمیتونی حتیivfکنی 

با یکم قناعت و اینا میشه پولش رو جور کرد بالاخره 

منم با این موضوع ک هی بدون توجه به هیچی بچه بیارن مخالفم ولی بچه واقعا شیرینی زندگی هست واگه نباشه میفهمی چه دردی داره 

اشتباه میکنن تشویق میکنن که فرزند نیارین بعضیا ایده شون اینه که بچه حسرت کوچیک ترین چیزی نباید داشته باشه..نمیدونم تو کدوم دنیا زندگی میکنن..یه کم آدم اطرافش رو نگاه کنه بد نیست...تو بچگی نزاری طرف هیییچ کمبودی داشته باشه بزرگ شد این آدم چی تحویل جامعه داده میشه...هیچ کدوم از مبانی تربیتی رو انگار بعضی بلد نیستن اینکه خواسته های بچه ها رو چه جوری براورده کنیم کدوم روبراورده نکنیم کدوم رو با تاخیر و کدوم رو سریع...فقط یه عده معمولا بچه سال میگن بچه همه امکانات باید براش فراهم باشه و هییییییچ کمبودی نداشته باشه...بنظر من اینجوری یه بچه ضعیف و کم صبر بار میاد که تو جامعه کم میاره و با کوچیک ترین چیزی میشکنه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
ان شاءالله خدا خودش بزودی دامن همه منتظرا رو سبز کنه بعلاوه خواهر خودم🥹🤲 .ولی بعضی بچه هام خودشون ...

بله درسته 

ولی بیشتریا خواهر بارور میخوان 

ما حتی ی فامیل داشتیم تک فرزند بود با ی فامیل ک دهتا بچه داشتن ازدواج کرد گفت ازبس همیشه تنها بودم 

انشالله خدا یه بچه سالم و سربه راه بهت بده.منم دومی رو باردارم..و واقعن فقط از ترس تنها بودن دخترم در آینده.. 

براش خیلی زود دارم انگار واس اولین بار قراره مامان بشم..

شما چند سالتونه؟؟

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
ان شاء الله که دامنتان سبز شودبحث فرزند اوری بحثی نیست که در مورد هر کسی یه نسخه پیچیده شوددر ملا عا ...

کسانی ک ناخواسته و بدون توجه ب شرایط زندگی برای لذت آنی بچه میارن بحثش فرق داره 

ولی من خودم با اینکه چندتا بچه بودیم با تک فرزندی مخالفم چون آدم همیشه تنهاس آخرش و تربیتش ن هم سختتره خب بالاخره اونجوری دوتایی باهم بازی میکنن دعوا میکنن ویاد میگیرن چطوری از حقشون دفاع کنن 

من بچه برادر خودمم تک فرزند و همیشه دوس داره ی خواهر برادری داشته باشه 

ولی اینکه فرزندان آوری رو تحقیر میکنن خیلی اشتباه و زشته آدم اوه درست بچه ای رو تربیت کنه چقدر برای این جامعه مفیده؟ 

میگن سگ. بیارید بجا بچه آخه سگ جای بچه رو میگیره واقعا هر چی هرچی باشه ته تهش اون حیوونه آنقدر تحقیر میکنن

عزیزم الان ناباروری تحت پوشش بیمه های مختلف هست وکسی پیگیر باشه میتونه با هزینه کم هم اینکار رو بکنه ...

تو حرف فقط میگن بیمه و اینا هنوز کاملا عملی نشده 

خواهرمنم چون درگیر این مسئله س خبر دارم از هزینه هاشون ک وااااقعا بالاس متاسفانه