2777
2789
عنوان

در مورد تاپیک فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 25 پست
اشتباه میکنن تشویق میکنن که فرزند نیارین بعضیا ایده شون اینه که بچه حسرت کوچیک ترین چیزی نباید داشته ...

کاملا درسته 

نمیشه ک هر جی بچه خواست براش بخری ک عقده ای نشه اونجوری ذوق هیچی نداری من میگم حتی مناسب سنش باید براش اسباب بازی بگیری ک بفهمه قدردان بودن یعنی چی ذوق یعنی چی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسانی ک ناخواسته و بدون توجه ب شرایط زندگی برای لذت آنی بچه میارن بحثش فرق داره ولی من خودم با اینکه ...

حرفای شما کاملا درست هست 

درود بر شما

❤❤❤❤💔

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

عزیزم الان ناباروری تحت پوشش بیمه های مختلف هست وکسی پیگیر باشه میتونه با هزینه کم هم اینکار رو بکنه ...

خانوم من تامین اجتماعی دارم بهت میگم عملا آزاد پرداخت میکنی. دختر خاله من ۱۴ ساله ک تو حسرت فرزند بیمه صنایع دستی داره میگه اونقدر گرونه هزینه‌های درمان زنو شوهری باهم کار میکنن ولی از بیمه آبی گرم نمیشه

حرف سر ۶۰ ۷۰ میلیونه چجور قناعت آخه؟ آره اونی که بالای ۳۰ تومن درماه درآمد داره میتونه با قناعت پنج تومنش رو ذخیره کنه

بچه هم میخواد بیاره نوش جونش

حرف من کساییه ک بضاعت مالی ندارن با ۱۰ ۱۵ تومن دارن زندگی میکنن. اینا بچه برا چیشونه؟

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

تو حرف فقط میگن بیمه و اینا هنوز کاملا عملی نشده خواهرمنم چون درگیر این مسئله س خبر دارم از هزینه ها ...

عزیزم اگه بیمه تکمیلی باشن ک بیشتر هزینه ها رو میده واینکه برایivfحتما لازم نیست برن بیمارستان خصوصی 

دولتی هم خیلی خوبه یعنی درواقع دوتاشون ی کار انجام میدن 

من خودم هزینه خصوصی دارم ولی همون دولتی میرم ک اگه مجبور شدم چنبار انجام بدم هزینه هامون زیاد نشه 

باید بازم پیگیری کنن چون الان بحث بارداری داغه تو همون بیمارستان ک میرن یا از بیمشون سوال کنن وپیگیری باشن حتما بزودی درستش میکنن

خانوم من تامین اجتماعی دارم بهت میگم عملا آزاد پرداخت میکنی. دختر خاله من ۱۴ ساله ک تو حسرت فرزند بی ...

عزیزم ی طرحی اومده بیمه ناباروری برای سن زیر 40 سال وبچه اول 

که تا حد زیادی هزینه ها رو پوشش میده 

اگه بیمه تکمیلی هم باشن ک الان خیلی خوبه احتمالا بیمه تکمیلی ندارن ولی حتما اون بیمه ناباروری  خود تامین اجتماعی رو پیگیر باشن 

و حتی همون بیمه تامین اجتماعی 

من داروها م 3 میلیون شد ولی با همون بیمه تامین 700 پرداخت کردم تازه اگه پرونده ناباروری داشتم همینم نصف میشد 

خودم خبر دارم از هزینه ها کاملا 

بعدم خیلیا اصرار دارم برای انجام مراحل برن خصوصی در صورتی ک در مراکز دولتی با هزینه خیلی پایبتر همون کار رو انجام میدن

بعدم عزیزم ببین شاید الان وصعشون خوب نباشه و اقدام نکنن ولی بعدا ک وصعشون ممکنه خوب یشه ولی دیگ نمیتونن بچه دار بشن بچه دار شدن ی سنی داره 

خانوم من تامین اجتماعی دارم بهت میگم عملا آزاد پرداخت میکنی. دختر خاله من ۱۴ ساله ک تو حسرت فرزند بی ...

عزیزم تو بحث ناباروری حتی خود بیمه تامین اجتماعی خیلی خوبه 

من باورم نمیشد ولی دوقلم داروی من شد 3 میلیون ک با بیمه فقط 700 دادم تازه من از طرحشون استفاده نکردم 

ولی تو مریضی ای دیگ متاسفانه باید بیشترم پول بدی

البته کاملا قبول دارم بازه هزینه ها خیلی بالاس البته درمورد ivf امیدوارم اون دوست شما هم هرچه زودتر به نتیجه برسن

عزیزم ی طرحی اومده بیمه ناباروری برای سن زیر 40 سال وبچه اول که تا حد زیادی هزینه ها رو پوشش میده اگ ...

من جزئیات اینو نمیدونم ولی این طرح هاشون مثل نون توی تله هست

مث طرح وام مستاجران، صد تومن دادن با ۱۸ درصد سود دارن پس میگیرن. پس اون بنده خدایی ک میره این وامو میگیره بعدش باید نون و ماست بخوره؟ فک کن مستاجرم باشه+ الباقی قسط ها

ینی شما میگی حتی با درآمد کم باید بچه آورد؟ که یوقت حسرت تودل نمونه؟

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من جزئیات اینو نمیدونم ولی این طرح هاشون مثل نون توی تله هستمث طرح وام مستاجران، صد تومن دادن با ۱۸ ...

عزیزم این طرحش فرق داره با اون طرحها ک برای فززنداوری هست

این طرحش برای ناباروری هست گلم یعنی باید مشکل ناباروری داشته باشی ک بهت تعلق بگیره وفقط برای بچه اول هست

اونا طرح فرزند اوریه برای فرزند دوم وسوم 

کسی ک به امید خونه دارو ماشین دار شدن بدون توجه به مشکلات زندگی و درآمدش بچه دار میشه باید به عقلش شک کرد

مگه بچه فقط ی خونه وماشینه اون ی انسانه وکلی نیاز عاطفی ومالی

ببین عزیزم از نظر من ازدواج و ی دونه بچه داشتن حق هر فردی هست  واگه کسی مشکل مالی داره خب میتونه مثلا خانوم هم بره سر کار یا یکم ک دست دلشون بازتر شد بچه دار بشن واگه میبینن واقعا در مضیقه هستن دیگه بفکر دوم وسوم نباشن ولی یک فرزند حق هر زوجی هست چون بالاخره یک بچه رو میشه اداره کرد 

من خودم بچه دار شدن با هر شرایطی مخالفم مثلا فامیل ما شوهرش بشدت خسیسه اونوقت بچه سومش رو آورد خب این طلمه واقعا 

من میگم اینکه بچه دار شدن وتربیت فرزند رو حقیر نگاه میکنن بهش این اشتباهه درواقع با بچه دار شدن ما داریم ی نسل تربیت میکنیم دیگ حسابش بکن چ مسولیت سنگینی داریم

من خودم خیلی دلم میخواد سه تا بچه داشته باشم ولی تا دوتا شو میتونم تامین کنم و بنابراین دوتا میخوام