2777
2789
عنوان

خاک تو سر اون بچه ای که

248 بازدید | 12 پست

خاک تو سر اون بچه ی کنکوری که اجازه بده براش خرج کنن که آخرش کلی سرکوفت بشنوه که آنقدر خرج کردیم آخرشم هیچی نمیشی 

روزی نیست که اینا نگن که هر کتابی خواستی گرفتیم هر کلاسی خواستی رفتی هر جزوه ای خواستی گرفتیم 

اگه واقعا درس خوندی که ابدا حق ندارن اما اکه خوشگذرونی بوده سال کنکور چرا حق دارن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشبحال بچه ای که از طرف والدین اش حمایت میشه تا کنکور بخونه قربون همون کنایه هاشون بی مهری ندیدی بدونی چی میگم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اگه واقعا درس خوندی که ابدا حق ندارن اما اکه خوشگذرونی بوده سال کنکور چرا حق دارن

من می خونم ولی بعضی روزا واااااقعا از خودم خوندنم از زندگیم از کنکور از نفس کشیدن خسته میشم اون روزا هیچی نمی خونم 

مامانمم همون موقعی که من از لحاظ روحی داغونم شروع می‌کنه هعی میگه میگه میگه 

باز خوبه شما واست خرج کردن و منت میذارن 

من خودم میرم سرکار و همزمانم درس میخونم مامانم اونقدددد پرروعه توقع پزشکی ازم داره! خدایی  انتظار داره سرکارمم درس بخونم و حق ندارم حقوق خودمو خرج لباس و... کنم فقط هرچی اون بگه !😏😏

بنده هزار تومن از پدر و مادر پول نگرفتم😎میگفتن هم قبول نمیشیالان منتی سرم نیست

واقعا کار درست را شما کردی

اون موقع ام دیگه کسی طلبکار آدم نیست 

منو روانیم کردن من اگه برگردم عقب اجازه نمیدم حتی یک هزار تومنم خرج کنکورم کنم🤕

من می خونم ولی بعضی روزا واااااقعا از خودم خوندنم از زندگیم از کنکور از نفس کشیدن خسته میشم اون روزا ...

تاپیک قبلت نوشتی که اصلا نمیخونی. با خودت رو راست باش اگه واقعا پی گوشی و اینا باشی اصلا قبول نمیشی اونام خیرتو میخوان عزیزم از حرقاشون ناراحت نشو

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
تاپیک قبلت نوشتی که اصلا نمیخونی. با خودت رو راست باش اگه واقعا پی گوشی و اینا باشی اصلا قبول نمیشی ...

نه خب من واقعا آخر این هفته اصلا درس نخوندم و واسه همون تاپیک زدم و به خاطر همینه که مامانم شروع کرده ولی قبلش واقعا درس می خونم جوری که خودشم از درس خواندنم راضی بود ولی بعضی روزا اصلا نمی خونم و خودمم عذاب وجدان میگیرم