2777
2789

بنظرم نخون

بعضیا با همدردی بقیه واقعا اروم میشن

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم نخون بعضیا با همدردی بقیه واقعا اروم میشن

اخه اينجا زلزله زده نيس خود منم حس كردم بزرگش نكنين

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
نخون خواهر من بعضیا نیاز به همدردی دارن من خودم تصادف کردم اول اومدم نی نی سایت خخخخ بدجور ارامش می ...

اخه اونايي كه تاپيك ميزنن زلزله زده نيستن كه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
اخه اينجا زلزله زده نيس خود منم حس كردم بزرگش نكنين

شما کدوم شهرین؟؟؟

کاربرای شهرایی که زلزله شدید بوده شب تو خیابون بودن اکثرا واقعا اگه اینجا میان درباره ش حرف میزنن مطمئن باش ارومترشون میکنه

ولی خوب واقعا کم از فاجعه نیست امار کشته ها هی بالاتر میره 

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 

هر لحظه ابعاد فاجعه داره گسترده تر میشه نیازی به بزرگتر کردن نیست که عزیزدلم! شاید یکی اینجا با صحبت کردن دلش آروم می گیره. حالا خوبه تاپیکا عنوان داره میشه میتونی از کنارشون بگذری!

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی